דרוש מידע ספרים לקטנטנים - יש עכשיו מבצעים?

• הוסף לסימניות
לרגל מבצעי שבוע/חודש הספר,
איפה יש עכשיו מבצעים על ספרים לקטנטנים,
כדוגמת הספר הראשון שלי / הספר המתוק הזה / אמא מה זה וכו'?
תודה על כל מידע!

• הוסף לסימניות
קניתי עכשיו את "הספר הראשון שלי" ב120 ש"ח באור החיים במקום 140 ש"ח

• הוסף לסימניות
זה המחירים?
חשבתי שהמחיר הרגיל באזור ה-120...
אשמח לשמוע אם יש מבצעים יותר משתלמים במקומות אחרים.
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם ראיתם מקום עם סיפרונים לגיל הרך (לא הספרים הגדולים)
במחירים סבירים , בירושלים

• הוסף לסימניות
לרגל מבצעי שבוע/חודש הספר,
איפה יש עכשיו מבצעים על ספרים לקטנטנים,
כדוגמת הספר הראשון שלי / הספר המתוק הזה / אמא מה זה וכו'?
תודה על כל מידע!
בביתן הספר ראיתי את סיפורים שאוהבים ילדים ב99.
יכול להיות שיש שם עוד בסגנון, אני התעניינתי בזה ספציפית

• הוסף לסימניות
יש באלתר ספרים אנחנו קנינו בבני ברק
ספר בשם 100 מילים ראשונות מחוץ לבית שלי
אני כמעט בטוחה ב30 ש"ח
ספר גדול צבעוני ויפה
עם דפים עבים שלא נקרעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה