צריכה לחשוב...
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
הוא לא מפחיד מידי?לדעתי, ספר מושלם!!!
קראתי אותו עשרות פעמים
הוא לא מפחיד מידי?לדעתי, ספר מושלם!!!
קראתי אותו עשרות פעמים
לטעמי, לא.הוא לא מפחיד מידי?
ילד יהודי בפולין שחי ביערות ואז בזהות בדויה בכמה כפריםעל מה זה?
תודה, על מה?זכור לי ספר חזק קראתי בתור נערה, 'אבא ציוה לברוח'.
מי הסופר\ת?ילד יהודי בפולין שחי ביערות ואז בזהות בדויה בכמה כפרים
לא זוכרמי הסופר\ת?
יש מצב להעלות לכאן?בסיעתא דשמיא
יש חוברת שכתבה הרבנית זקס
נכדת הסבא מסלבודקא
בשם- "לישועתך קויתי השם."
את אשר עברה בתור ילדה בת 7
לא היתה במחנות אלא עברה ממקום למקום
בפחד מוות נוראי
וכל הזמן הזה עמדה הישיבה מול עיניה ונתנה לה כח לשרוד.
היא אמרה שזה שבתור ילדה ספגה את הקדושה שהיתה בסלבודקא-
זה מה שהחזיק אותה בזמנים הטרופים.
ונס ההצלה .
יש לי את זה בפי די אף
אי שם הרחק מהבית?יש עוד ספר שאני לא זוכרת את שמו, אולי מישהו פה יזכר...
מתוארים שם 3 ילדים בתקופת טרום המלחמה איך כל אחד התמודד וניצל בדרך אחרת...
יש שם קטע שנערים נאציים רודפים אחרי אחד מהם והוא מתחבא...
לאחד מהם כמדומני קראו אוטו
כן, בדיוק!אי שם הרחק מהבית?
זה עדין ספר על השואה.... אותי הוא זעזע מספיק, אבל בהחלט שווה קריאההוא לא מפחיד מידי?
באמת ספר מושלם, ספר מתח דמיוני שמבוסס על השואהיש את הרשת של נחמן סלצר, לא יודעת אם זה הסגנון אבל זה ספר מושלם!!!
www2.kolhalashon.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים