כללי ספרים קשי ההשגה בטיפוגרפיה

• הוסף לסימניות
שלום!
למי שיש את אחד או יותר מהספרים הבאים, אשמח מאד לקנות ואשלם בשמחה.
מועתק מפוסט של שמואל סלע:

תורת הדפוס' יצא לאור ב-1968 בהוצאת ארגון מפעלי הדפוס בישראל.
'ספר הדפוס' יצא לאור ב-1992 בהוצאת האיגוד הארצי של עובדי הדפוס ורשת עמל.
אות היא לעולם' יצא לאור ב-1980 וב-1989 בהוצאת משרד החינוך.
'אות עברית חדשה' יצא לאור ב-1985 בהוצאת אוניברסיטת תל־אביב.
'אותיות ותולדותיהן' יצא לאור ב-1979 בהוצאת לג.א. בית ההוצאה הירושלמי'.
'פסיכולוגיה של קריאה והבנת טקסט' יצא לאור ב-1989 בהוצאת משרד הביטחון.

אוסיף:
ספר הכתב העברי של עדה ירדני.

• הוסף לסימניות
תורת הדפוס וספר הדפוס - תקנה רק אם אתה מעוניין בחומר נוסטלגי ובלי רלוונטי בעליל כדי להתבדח קלות בזמני ההפסקות מעבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;703719:
תורת הדפוס וספר הדפוס - תקנה רק אם אתה מעוניין בחומר נוסטלגי ובלי רלוונטי בעליל כדי להתבדח קלות בזמני ההפסקות מעבודה.

יש לך משהו מהם?
תודה!

• הוסף לסימניות
ספר הכתב העברי נמכר עד היום בכרטא.
ספר הדפוס יש לי, ובו מאמרים חשובים של נרקיס על טיפוגרפיה.
רוב המאמרים של 'אות היא לעולם' נמצאים באתר של סיון טולדו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;703847:
ספר הכתב העברי נמכר עד היום בכרטא.
ספר הדפוס יש לי, ובו מאמרים חשובים של נרקיס על טיפוגרפיה.
רוב המאמרים של 'אות היא לעולם' נמצאים באתר של סיון טולדו.

תודה.
איך השגת אותו?
הוא למכירה אולי?

יש הו"א שתסרוק את שאר המאמרים באות היא לעולם ותשלח לי?
מאוד אודה לך.ואני מוכן לשלם על הזמן שייקח.

• הוסף לסימניות
ספר הדפוס לא למכירה.
אין לי אות היא לעולם. שאלתי אותו פעם וקראתי.

• הוסף לסימניות
אם לא תמצא בשום מקום ואתה מאוד רוצה לקרוא אותם - גש לספריה הלאומית בגבעת רם. תוכל גם לצלם שם מתוך הספרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;704334:
אם לא תמצא בשום מקום ואתה מאוד רוצה לקרוא אותם - גש לספריה הלאומית בגבעת רם. תוכל גם לצלם שם מתוך הספרים.

זה שם?
חשבתי שזה בהר הצופים?

• הוסף לסימניות
הספריה הלאומית היא בגבעת רם. (הייתי שם פעמים רבות במסגרת עבודה על פרוייקט מסוים) אם רצונך לדעת אם הספרים הספציפיים האלה אכן שם (אני נוטה להניח שכן, אבל לא בדקתי) היכנס לאתר שלהם ובדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה