ספרים רבותי, ספרים למסירה

• הוסף לסימניות
למסירה מגוון ספרים במצב מצוין:

עיתוני זרקור בכריכה קשה (אוגדנית) מהשנים תשנ"ה - תשס"ב 16 כרכים

ספרי קודש שונים (חומשים, נביאים, משנה ברורה, פרושים על התורה והש"ס ועוד)

ספרי ילדים שונים

עדיפות למי שלוקח את כל הספרים - כמות גדולה

הספרים בפ"ת, צריך להימסר בימים הקרובים.

• הוסף לסימניות
מעוניינת בזרקור ובספרי ילדים, אני צריכה לחשוב על פתרון איך לקחת מפ"ת. יש מצב שעובר לבני ברק?
אפשר להשיב בפרטי

• הוסף לסימניות
אני מגיעה בראשון לפ"ת ואשמח לחלק מהספרים, זרקורים וכו, תוכל לשלוח לי מספר טלפון באישי?

• הוסף לסימניות
ידעתי שזרקור יהיה להיט..
עדיפות ראשונה למי שרוצה להעשיר את הספרייה הביתית גם בספרים תורניים ורק אח"כ בזרקור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1332678:
ידעתי שזרקור יהיה להיט..
עדיפות ראשונה למי שרוצה להעשיר את הספרייה הביתית גם בספרים תורניים ורק אח"כ בזרקור.

ספרי קודש בסיסיים ברוך ה' לכל אחד יש
ספרי ילדים וזרקור וכו' - לא.

בכל אופן, הערכה רבה על הנכונות והרצון למסור

• הוסף לסימניות
גם אני מוכנה לקחת את זרקור וספרי הילדים..... (נס, לא?)

• הוסף לסימניות
פרסמה פה משהי על ספריה באלעד שזקוקה לספרים
נדמה לי שהניק שלה שתיקה בתריי
אולי היא תהיה מעונינת בהכל יחד
ואז ציבור גדול יהנה מזה

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת
בחומשים ונביאים,
בזרקור,
ובספרי ילדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1333190:
פרסמה פה משהי על ספריה באלעד שזקוקה לספרים
נדמה לי שהניק שלה שתיקה בתריי
אולי היא תהיה מעונינת בהכל יחד
ואז ציבור גדול יהנה מזה

ספריה זה נשמע מעולה, ואם הם לוקחים את הכל אני אפילו מוכן להוביל את זה לאלעד על חשבוני.
אני לא יודע מ(י)זה "שתיקה בתריי" ואיך יוצרם איתו קשר.

ולפונים באישי כפי שכבר כתבתי כרגע רק פניות של מי שלוקח את הכל כולל ספרי קודש יענו.
חלק מהספרים חדשים לחלוטין ניתן להחליף דף ברכה ולתת לבר מצווה הבא :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1333279:
ספריה זה נשמע מעולה, ואם הם לוקחים את הכל אני אפילו מוכן להוביל את זה לאלעד על חשבוני.
אני לא יודע מ(י)זה "שתיקה בתריי" ואיך יוצרם איתו קשר.

ולפונים באישי כפי שכבר כתבתי כרגע רק פניות של מי שלוקח את הכל כולל ספרי קודש יענו.
חלק מהספרים חדשים לחלוטין ניתן להחליף דף ברכה ולתת לבר מצווה הבא :)

כתבתי לך באישי שאני ושתיקה בתריי נשמח מאוד לקבל את זה לספריה שלנו, ואין בעיה של הובלה...

אז כעת ממתינים להכרעתך :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1333310:
כתבתי לך באישי שאני ושתיקה בתריי נשמח מאוד לקבל את זה לספריה שלנו, ואין בעיה של הובלה...

אז כעת ממתינים להכרעתך :)

יש הכרעה :) הכל יימסר ואפילו למטרות טובות.

תודה לכל מי שפנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה