כללי ספרים שעצבנו

• הוסף לסימניות
כמה דוגמאות מספרים שעשינו

קבצים מצורפים

• HADAF_PRINTING_samples.zip
    1.5 MB · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה. הכל בתג נכון?
למה בדוגמה של השו"ע במפרשי הצד, שמת עיטור גם בראשון? בכוונה?

• הוסף לסימניות
woooooooowwwwwwww......
יפה יפה

גם ההגדה של פסח עשית בתג?

אם מותר לי לשאול באיזה הדסה השתמשת בהגדה של פסח (לחלק ההגדה)?
ובאיזה וילנא עשית זמירות תולדות צבי?

עלה והצלח!!!!!

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהוילנה נקרא Sidur או משהו כזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;62752:
נדמה לי שהוילנה נקרא Sidur או משהו כזה

לדעתי זה הוילנא של חברת פל-רון (או משהו כזה, תקנו אותי אם אני טועה) מירושלים. כל פונט עולה בסביבות שבעים וחמש דולר. הקטלוג שלהם הסתובב כאן בפורום בתחילת דרכו (של הפורום...).

• הוסף לסימניות
אי אי אי, מתי יגיעו מעשי למעשי אבותי.....

אני די מתחיל ב'תג', ומקווה מאוד שאגיע בזמן הקרוב לעימוד של טקסטים מורכבים כאלה.

• הוסף לסימניות
זה יעלה לך הרבה זמן, הרבה מומחים בתג לא יכולים לעשות רב טקסט

• הוסף לסימניות
הגדה עשיתי באינדיזיין, תולדות צבי ווילנא זה VTVILNA (צריכים לקנותו)

• הוסף לסימניות
איפה קונים אותו, וכמה עולה כל משקל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;62789:
לדעתי זה הוילנא של חברת פל-רון (או משהו כזה, תקנו אותי אם אני טועה) מירושלים. כל פונט עולה בסביבות שבעים וחמש דולר. הקטלוג שלהם הסתובב כאן בפורום בתחילת דרכו (של הפורום...).

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=4599

• הוסף לסימניות
עבודות יפות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כל בו;62830:
זה יעלה לך הרבה זמן, הרבה מומחים בתג לא יכולים לעשות רב טקסט

אם תשקיע - תידע. אם אתה צריך עזרה אנחנו בפורום 'תג' אפשר ללמוד הכל וזה כלל לא מסובך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;62789:
עולה פחות בסביבות החמישים דולר. גם אני עשיתי עם זה זמירות וכיו"ב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה