עזרה ספרית לתסרוקת בבית שמש

• הוסף לסימניות
מחפשת ספרית מקצועית בבית שמש לתסרוקות לחתונה
חייבת מישהי רק עם שיק ממש טוב
שתוכל לשלוח לי תמונות למייל
מחכה להמלצות
תודה!!!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על ציבי, היא גרה ברמה ד'
058-3250935

• הוסף לסימניות
יש לנו חתונה בתמוז
4 ילדות עם שיער מורכב
המליצו לי על אסתי קפלי
אשמח לשמוע חוות דעת אם מישהי עשתה אצלה
תודה

• הוסף לסימניות
ברכי סגל
בלומי הולצמן
דבורי הירשמן
חוי בלוי
יש גם כאלו מביתר שיוצאות לבית שמש בשביל קבוצה
ציפי שטיינברג
נחמי חשין
שרי נברוצקי

• הוסף לסימניות
ממליצה מאאאד על רבקי עמאר מרמה ד'
יש לה המון ניסיון
והבנות שלי מפונקות...

• הוסף לסימניות
יש את קרויזר
בן איש חי 53 (או 51)
אלופה בכל קנה מידה.
עשתה לבנות שלי לחתונה, הסתדרה עם שיער מועט ודליל שאף ספרית לא היתה מסתדרת נראה לי.
התסרוקות החזיקו מעמד בצורה מושלמת.
היא מעבירה כבר שנים קורסים בספרות,
אין לי כל אחוזים אצלה ולמעשה לא מכירה אותה מעבר למקצוע שלה, אבל היא באמת אלופה ממש!!

• הוסף לסימניות
דחוף!!!
מחפשת למחר-יום חמישי מתסרקת בבית שמש שבאה לבית, אשמח להמלצות רק למישהיא אלופה ומקצועית ולוקחת גג 150 לתסרוקת. תודה רבה

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד:
אלישבע רומנו-050-411-4875
ידי זהב-תוצאות מטריפות בד'

• הוסף לסימניות
מחפשת ספרית מקצועית בבית שמש לתסרוקות לחתונה
חייבת מישהי רק עם שיק ממש טוב
שתוכל לשלוח לי תמונות למייל
מחכה להמלצות
תודה!!!
אשמח לשמוע מניסיונך -על מישהי, צריכה דחוף להיום....
תוכלי לרשום לי בבקשה למייל e538968 שטרודל ג'ימל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה