ספרית סלון ב17k?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת נגר לספריה בסלון.
IMG-20250106-WA0012.jpg

אורך 3.3 מטר
צבע בתנור/פולימר
התקציב שלי עומד על 17 אלף, כן יודעת שקצת מאתגר:)

אשמח מאד להמלצה לנגר (אפשר ערבי) שיוכל לעמוד בתקציב שלי
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אצל נגר ערבי, המחיר הזה לא כ"כ מאתגר.

איאד: 0568344667
עושה עבודה יפייפיה. מניסיון.

אבל! הוא חוצפן, ומסוגל להיעלם לכמה חודשים עד שהוא מביא את החומרים, אפילו שהוא הבטיח תוך חודש, [ובינתיים הלב שוקע בייאוש שגנבו אותך.. אבל אל דאגה, בסוף הוא בא בלי התחייבות ;)].

• הוסף לסימניות
17K יכול להיות לא מאתגר או כן מאתגר תלוי בכמה דברים
אם יש לך תוכנית נדע לדייק לך אם המחיר מאתגר
בכל מקרה אם תרצי יש לי אפשרות להמליץ על נגר יהודי שיכול להיות שהתקציב שלך יעבור אצלו (שוב תלוי בכמה דברים)
יכולה ליצור איתי קשר באישי .

• הוסף לסימניות
תפני אלי באישי
תודה אבל אין לי מנוי פרימיום
17K יכול להיות לא מאתגר או כן מאתגר תלוי בכמה דברים
אם יש לך תוכנית נדע לדייק לך אם המחיר מאתגר
בכל מקרה אם תרצי יש לי אפשרות להמליץ על נגר יהודי שיכול להיות שהתקציב שלך יעבור אצלו (שוב תלוי בכמה דברים)
יכולה ליצור איתי קשר באישי .
אשמח מאד לקבל מספר
כמובן שמעדיפה יהודים

• הוסף לסימניות
כמובן שמעדיפה יהודים
זה יהיה על חשבון דברים אחרים!
כי גם את תשיגי יהודי ב-17K, אצל ערבי זה יעלה פחות, או שהמפרט יהיה גבוה יותר, וממש לא בהכרח שהעבודה תהיה טובה פחות. ישנם נגרים ערבים מעולים!

• הוסף לסימניות
אצל נגר ערבי, המחיר הזה לא כ"כ מאתגר.

איאד: 0568344667
עושה עבודה יפייפיה. מניסיון.

אבל! הוא חוצפן, ומסוגל להיעלם לכמה חודשים עד שהוא מביא את החומרים, אפילו שהוא הבטיח תוך חודש, [ובינתיים הלב שוקע בייאוש שגנבו אותך.. אבל אל דאגה, בסוף הוא בא בלי התחייבות ;)].
למה להתעסק עם כזה דבר?

• הוסף לסימניות
צבע בתנור ופולימר זה בהחלט מאתגר לסדר גודל כזה גם לנגר ערבי מעולה. יש לי אחד כזה אםן את יכולה לרשום לי בפרטי אוכל להעביר לך

• הוסף לסימניות
צבע בתנור ופולימר זה בהחלט מאתגר לסדר גודל כזה גם לנגר ערבי מעולה. יש לי אחד כזה אםן את יכולה לרשום לי בפרטי אוכל להעביר לך

תפני אלי באישי
אני לא יכולה לכתוב באישי, אין לי מנוי פרימיום
אם תוכלי לכתוב לי במייל אשמח מאד!
y0527162942 שטרודל גימייל

• הוסף לסימניות
אני מחפשת נגר לספריה בסלון.צפה בקובץ המצורף 1866241
אורך 3.3 מטר
צבע בתנור/פולימר
התקציב שלי עומד על 17 אלף, כן יודעת שקצת מאתגר:)

אשמח מאד להמלצה לנגר (אפשר ערבי) שיוכל לעמוד בתקציב שלי
תודה מראש!
יש נגר ערבי זול וממש מעולה
קוראים לו אחמד. יש לו חנות ממש בתחילת מאה שערים.
החנות נראת מוזנחת, אבל לא להיבהל, תבקשי לראות תמונות בטאבלט שלו.
אנחנו קנינו ממנו ספריה לסלון+ ארון לחדר ילדים שניהם איכותיים מאוד!!!

• הוסף לסימניות
יש נגר ערבי זול וממש מעולה
קוראים לו אחמד. יש לו חנות ממש בתחילת מאה שערים.
החנות נראת מוזנחת, אבל לא להיבהל, תבקשי לראות תמונות בטאבלט שלו.
אנחנו קנינו ממנו ספריה לסלון+ ארון לחדר ילדים שניהם איכותיים מאוד!!!
ואלה
יש לך טלפון שלו?

• הוסף לסימניות
תנסו אצל אשל רהיטים, אצל הנגר הזול יותר צבע בתנור 3.6 עלה לנו אזור חמש עשרה (גובה 2.48)

• הוסף לסימניות
לא מתערבת לך בשיקולים.
אבל עניין צאו והתפרנסו זה מזה...
אולי שווה לך כן לחפש נגר יהודי טוב ואמין.
למה לפרנס את בני דודנו שרק רוצים בסופו של דבר להרע לנו.
ופה יש לך הזדמנות לעזור ליהודי שיצא לפרנסת בני ביתו ותוכלי להיות חלק מזה שיתפרנס בכבוד בלי להזדקק לאחרים...

תחשבי על זה!!!
כל ישראל אחים- זה אח שלך.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצל רהיטל ספריה 3 מטר, צבע בתנור בשילוב עץ מלא יצא באזור 16K כולל הובלה והרכבה,
ביקשתי הצעות מחיר מהרבה חנויות ונגרים והם היו הכי זולים והייתי ממש מרוצה,

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצל רהיטל ספריה 3 מטר, צבע בתנור בשילוב עץ מלא יצא באזור 16K כולל הובלה והרכבה,
ביקשתי הצעות מחיר מהרבה חנויות ונגרים והם היו הכי זולים והייתי ממש מרוצה,
יש מצב לתמונה?

• הוסף לסימניות
לא מתערבת לך בשיקולים.
אבל עניין צאו והתפרנסו זה מזה...
אולי שווה לך כן לחפש נגר יהודי טוב ואמין.
למה לפרנס את בני דודנו שרק רוצים בסופו של דבר להרע לנו.
ופה יש לך הזדמנות לעזור ליהודי שיצא לפרנסת בני ביתו ותוכלי להיות חלק מזה שיתפרנס בכבוד בלי להזדקק לאחרים...

תחשבי על זה!!!
כל ישראל אחים- זה אח שלך.
תתפלאי
סיימנו כרגע שיפוצים
בסיכום התקופה, יכולה לומר לך ש98% מהכספים (כן כן בדקתי כמה זה באחוזים:) הלכו אך ורק לספקים יהודים!
ואני הכי בעד שזה יהפך לנורמה
ביננו זו איכות חיים
אבל יש רצוי ויש מצוי, לא תמיד זה מתאפשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה