מאוד יצירתי, יש לו אפילו 7 מתכונים שונים לחסילוניםנכתב ע"י קקטוס;1402037:מבחינתי - הספרים של בני סיידא הם הכי פרקטיים.
בגלל הרעיונות היצירתיים מחד, והישימים מאידך.
נכתב ע"י sarigold5;1402056:מאוד יצירתי, יש לו אפילו 7 מתכונים שונים לחסילונים(ארוחות שחיתות)
כשראיתי את זה הבנתי למה מי שהביאה לי את זה רצתה להתפטר מזהנכתב ע"י M.W;1402079:"ר' מאיר: רימון מצא, תוכו אכל, קליפתו זרק..."
ר' מאיר...
אני מכיר את הספרים האחרים שלו שבהם מופיעים רק מתכונים כשרים.נכתב ע"י sarigold5;1402056:מאוד יצירתי, יש לו אפילו 7 מתכונים שונים לחסילונים(ארוחות שחיתות)
כתוב במתכון חסילונים כשרים...נכתב ע"י קקטוס;1402205:אני מכיר את הספרים האחרים שלו שבהם מופיעים רק מתכונים כשרים.
וגם אם יש מתכון לא כשר, אז אולי זה מפריע לי שיהודי אוכל את זה, אבל זה לא מגעיל אותי או משהו כזה, בבחינת "אפשי ואפשי"
המתכונים שלה קלאסיים וטובים תמיד. רק הכמויות של הסוכר במתכוני העוגות והגלידות גדולות מדי.נכתב ע"י sarigold5;1402024:יש לי כ40 ספרי בישול ובשבילי הספרים של ציפורה קרייזמן הכי שימושיים.
אז זה כשרנכתב ע"י sarigold5;1402210:כתוב במתכון חסילונים כשרים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רוח צעירה, ברכי פיין, שמואלזון ומשתמש 1 נוסף4 //