ספרי החדש

• הוסף לסימניות
השבוע יצא, ב"ה ספרי החדש
ספר ייחודי כי כל פרק מסתיים בשתי אופציות והקורא מחליט לאן לנתב את עצמו
ואיך תמשיך העלילה.

לא אני המצאתי את הרעיון, כמובן, במגזר הכללי הוא קיים שנים רבות
אבל אני השתדלתי מאד להחדיר ערכים יהודיים בספר.

בראיון שאני מתעתדת לתת בעיתון אני רוצה לוצר שזה ספר ראשון מסוגו במגזר החרדי. האם אני צודקת? או שיש כבר ספרים כאלה בקרב אנ"ש? אודה כם אם תענו לי - הראית ספרים כאלה במגזרנו?- למען לא אוציא דבר שקר מפי או ממקלדתי..
(כמובן שאני יכולה לומר- "עד כמה שידוע לי" ולסייג את עצמי אבל גם זאת הייתי רוצה לעשות רק אם 90 אחוז שאני צודקת).

את הספר, כמו רוב ספרי, עימדה והיגהה "עפרה" הנפלאה מאד (חפשו את הניק שלה אם אינכם מכירים).

קבצים מצורפים

• פנים הספר.pdf
    KB 877 · צפיות: 26
  • כריכה.doc
    1.2 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
כל פרק מסתיים כך? או רק הסוף? כי יש ספר של דבורה רוזן -"החלטה גורלית" שיש לו שתי אפשרויות לסיום, אחד טוב והשני לא ואז הקורא בוחר אם לסיים את הספר בצורה טובה או לא.
רעיון מאוד נחמד...

מענין איזה ספר את מוציאה, יש לי חולשה לספרים חדשים, ולספרים בכלל, כל אחד כזה שאני פוגשת בלי לשים לב אני קונה אותו, אולי זה הריח המשכר הזה, או הכריכה... אני לא יודעת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rainbow;1060035:
כל פרק מסתיים כך? או רק הסוף? כי יש ספר של דבורה רוזן -"החלטה גורלית" שיש לו שתי אפשרויות לסיום, אחד טוב והשני לא ואז הקורא בוחר אם לסיים את הספר בצורה טובה או לא.
רעיון מאוד נחמד...

מענין איזה ספר את מוציאה, יש לי חולשה לספרים חדשים, ולספרים בכלל, כל אחד כזה שאני פוגשת בלי לשים לב אני קונה אותו, אולי זה הריח המשכר הזה, או הכריכה... אני לא יודעת....

בסוף כל פרק יש לפחות 2 אופציות לבחירה.

החכמת אותי. כעת כבר אינני יכולה להתיימר להיות הראשונה :mad:
תודה!

למרות שאם אני מבינה נכון- הספר של דבורה רוזן הוא למבוגרים וכאמור- יש אופציות רק בסוף, הבנתי נכון? א"כ זה לא ממש דומה (כי שלי לילדים, עם אופציות מרובות יותר) אבל בכ"א זכות הבכורה אינה שלי...

• הוסף לסימניות
איזה חמוד..
הייתי בטוחה שזה ספר למבוגרים:(
צדקת בהשערה שלך שהספר של דבורה רוזן הוא של מבוגרים ויש אופציות רק בסוף...
בכל אופן המון הצלחה

• הוסף לסימניות
איזה יופי. בהצלחה
(אני לא מספיק מכירה את כל הספרים בספריה כדי לדעת אם יש או אין כזה... פגשתי רק ספרי הבל במגזר הכללי מסוג זה)

וזו הזדמנות להודות על הספרים שלך שמעשירים את הספריה ואת הידע. תצליחי!

• הוסף לסימניות
יעל, זה פשוט מהמם!!
בהצלחה!
ותודיעי כשזה יוצא כדי שנוכל מיד לקנות :)

• הוסף לסימניות
ווואו את לא שוקטת לרגע על השמרים. כל הכבוד!!!!!!

ריפרפתי מלמעלה וזה ממש ממש מתוק.

שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יעל את מדהימה!

• הוסף לסימניות
יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הזכרת לי את הספר שקראתי לפני 1000 שנה בערך, עם דלתות שצריך לבחור וכל מיני עניניים מרתקים. Y זה היה משו!

• הוסף לסימניות
יעל זה משהו!!!!
המון המון הצלחה!!!!
ואם ידה של עפרה היתה בספר... הרי שהוא בטוח מושלם. (:
איזה כיף, ספר אדיר! רעיון מקורי להפליא!

• הוסף לסימניות
יצירתי להפליא, והעימוד - מלאכת מחשבת. הרבה ילדים יאהבו את זה (וגם מבוגרים שעדיין לא כבה בהם הניצוץ הילדי).

• הוסף לסימניות
מגניב לגמרי! :)

• הוסף לסימניות
עושה רושם מלהיב!
הרבה הצלחה מכל הבחינות!

• הוסף לסימניות
יעל- זה נראה מקסים!!!
הצלחות גם בשיווק :)

• הוסף לסימניות
איזו חדשנות! מגרה מאד לקנות. המון הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
רעיון נהדר!
הרבה סיעתא דשמיא!

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הסגנון,
אך עלי לציין שהצלחת למתוח אותי כהוגן
הרבה הצלחה וסיעתא דשמיא

• הוסף לסימניות
וואו רעיון יפה
ספר מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה