חידה ספרי ליבי קליין - חידונים

מצב
הנושא נעול.
חידון נוסף!!
"מאין יבוא"
תנו לייק(y)

וואוו חידון יפיפה חייבת לציין שקיבלתי בו 100!!!!
גם בשאלה הזאת וגם ברוזנהיים 2 הייתה לי מחשבה זאת טעות קליד, אז לא הייתי בטוחה... (בסוף צדקתי בשניהם, אבל באמת התלבטתי הרבה אם הטעות שלי או שלך.)

תודה על החידון! היה קשה ממש... נראה לי מעולם לא קיבלתי כזה ציון... 40

אגב, @הדס bh את זוכרת שאמרת משהו בקשר לחידון ציטוטים?

אה, ועוד הפתעה... חידון שביעי:

תזהרי, @Reizily עוד מעט השאלה הראשונה בחידון השני של @קומקום חשמלי כבר לא תהיה נכונה...
יש לך המון בעיות עם החידון ולכן עד שלא תתקני אין לי דרך לדעת כמה קיבלתי אם כי נראה לי שקיבלתי 90
איך שומרים את החידון???
זה היה קשהההה

היי, אני רואה שהיה לכם קשה.
ת'אמת שיש מצב שגם לי הוא היה קשה....
נעזרתי בספרים כדי להיזכר בסיטואציות, אבל היה גם קשה למצוא משפטים ללא שמות שיכולים להיות קשורים לכמה אנשים.
אבל כן הצלחתם!

חזרתי...
@קרץ , ממש נבהלתי מהאיומים שלך ;)
ראיתי שאתן לא מתלהבות מההקדמות הממריצות שעשיתי כל פעם.
כנראה היה לכם מספיק מרץ לפתור את החידון גם בלי ההמרצות שלי.
אז הפעם ניגש ישירות לעניין.
סיימתי את החידון הבא, ב''ה.
במתכונת של מי אמר למי
שימו ♥️ שהפעם יש לכם הפתעה בסוף החידון...

חזרתי...
@קרץ , ממש נבהלתי מהאיומים שלך ;)
ראיתי שאתן לא מתלהבות מההקדמות הממריצות שעשיתי כל פעם.
כנראה היה לכם מספיק מרץ לפתור את החידון גם בלי ההמרצות שלי.
אז הפעם ניגש ישירות לעניין.
סיימתי את החידון הבא, ב''ה.
במתכונת של מי אמר למי
שימו ♥️שהפעם יש לכם הפתעה בסוף החידון...
תודה רבה! מה ההפתעה למען ה'? אולי שהציון הכי גבוה הוא 110?

אהה אוקיי הבנתי :p
ואיזה באסה בדיוק ב2 תשובות שטעיתי שיניתי את הבחירה ברגע האחרון...
התלבטתי אם לשנות את ההגדרה שהשאלות הן חובה, ואז לציין בגדול שאני לא הולכת לבחור רשויות ונא לכתוב בפירוש על מה שבחרתם שזה רשות. אבל בסוף החלטתי שזה טוב שחייבים לענות על כל שאלה.
ככה לא קורה שבטעות לא ענינו על משהו...

@Reizily על מה הפרצוף העצוב?
משתתפת איתך בצערך על הטעויות שנבחרו ברגע האחרון...
שאלה: אם מישה יקבלה 10 מתוך 110, זה העשר אחוזים הראשונים או העשר אחוז של הרשות? :unsure:

משתתפת איתך בצערך על הטעויות שנבחרו ברגע האחרון...
שאלה: אם מישה יקבלה 10 מתוך 110, זה העשר אחוזים הראשונים או העשר אחוז של הרשות? :unsure:
זה סימן שהיא עושה פעם שניה בשביל המשובים אם תהיתם לעצמכם מה הסיבה שאנשים מקבלים 20% וכותבים שהחידון היה להם קל מאוד...
יש כמה טעיות בחידון מספר 7.
המון תשובות נכונות מסומנות כתשובה לא נכונה...
מתנצלת, תוקן. בהצלחה @Reizily בלעשות פעם שלישית...
הי, הנה חידון ראשון שלי, מחכה לשמוע תגובות...
תודה!
חידון רביעי על שמים וארץ... אני שמחה מזה, כמובן, כל עוד זה גורם שאני אקבל מאה בלי למצמץ...

יפה ששמת לב שהכל משמיים וארץ
הכנסתי בתשובות דמויות מכל הספרים, אבל השאלות באמת כולם מאותו אחד...
לא היה לי כוח לקום להביא עוד ספר...:)

@הדס bh , אני משמשת כאן בתפקיד השעון מעורר...;)

יש לי הרגשה שהיא סתם עבדה עלינו שיש לה חידון...

יותר נכון, לא מוצאת סבלנות לשבת להקליד ואתו.
רוצה לשלוח לי ואני אקליד? ;)
תודה על ההצעה הנדיבה, אבל...
תתכוננו היטב (אולי תרוצו לקרוא עוד ספר שיעזור לכם) כי בעוד 3 דק' יעלה החידון שלי!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה