- הוסף לסימניות
אוקיי, תודה!ד"א, לא צריך לשלוח מחדש זה מתעדכן מעצמו בקישור הקודם...
אוקיי, תודה!ד"א, לא צריך לשלוח מחדש זה מתעדכן מעצמו בקישור הקודם...
עד שעברתי את הבגרויות...ציון עובר: 56
מי שקיבלה במגן מעל 70 תקבל 2 נקודות נוספות.
מי שתראה רצינות- תקבל שאלת רשות
למי שיש הארכת זמן- לכתוב בראש המבחן
(בהשראת החוצים שלכם)
האמת שיש משהו מגניב בחידונים ארוכיםתכננתי לעשות על 6 ספרים אבל כבר לא היה לי מקום לעוד שאלות
על 3 הספרים הבאים אני יעשה מחולק לשתי חידונים..
פיצול אישיותאני @ מ. צלמת בשינוי האדרת-
אני רואה שיש ציונים גבוהים.
96, 94, 90 וכו...
חשבתי יהיה מפרך, לקח לי לכתוב את זה כמעט 3 שעות וגומרים לעשות בשניה![]()
אז לכן את לא נותנת לייקים לא"א א"פלא כל כך מעניין אותי לייקים ושמיקים, אני משתתפת בשביל הכיף,
כשיעבור לי הג'ננה של ליבי קליין לא בטוח שיהיה לי מה לעשות עם המשתמש פה.
במיוחד שאני לא דוגלת בלשבת על המחשב כל היום, וזה ממכר הפרוג הזה
סתם.. כל אחת והדרך שלה
בכל אופן, תודה על הדאגה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים