למסירה ספרי לימוד במצב מעולה למכירה בחצי מחיר

• פותח הנושא nc
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בבני ברק.
כל מי שמעוניין למכור /לקות מוזמן להצטרף לאשכול.

ילדותנו א'
ילדותנו ג'
ילדותנו ד'
אני לומד דקדוק (ד')
ממצולעים לתיבות
אור על הגבעות
מטיילים עם המילים
יש פתרון ו'
קוראים וכותבים 7 + חוברת עבודה

• הוסף לסימניות
צריכה ילדותינו כיתה ג'
יש לך אפשרות להעביר לירושלים?

• הוסף לסימניות
אולי עוד מישהו עם ילדותנו א'?

• הוסף לסימניות
שלם לגמרי. רק השתמשו בו איזה 10 בנות אז לא נראה חדש ומבריק
הייתי כורכת אותו עם קדיחה וחוטים ליתר בטחון (אני יכולה לעשות את זה)

• הוסף לסימניות
ספר ילדותחנו לא' במצב סביר .יש ????
אשמח להתעדכן.

• הוסף לסימניות
יש לי את הספרים הבאים במצב מצוין:
הדקדוק בלשון שלי 5 ו6
אני לומד דקדוק 6
פשוט עם השבר כיתה ו חלק ב'
בעין הקורא לכיתה ז'-ח'
שילובים במתמטיקה ז' חלק א'
smart book ספר
תולדות עם ישראל חלק א, וחלק ב'
פלאי האור והחשמל
סודות הלשון ח'
שילובים במתמטיקה ח' חלק א', וב'

• הוסף לסימניות
שילובים במתמטיקה ח' חלק א',
מאיפה את? מה המחיר?
ומה המצב שלו?

• הוסף לסימניות
יש לי
מתמטיקה לתיכון כתום לחוצים
2 ספרי היסטוריה של חוצים
וספרי דינים הלבנים של החוצים המעודכנים- שבת יו"ט כשרות חגים תפילה ברכות מצוות התלויות בארץ וכו'..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה