כללי ספרי לימודcs3

• הוסף לסימניות
חברה, אני ותיקה ותיקה בגרפיקה
אבל רק לפני קצת יותר משנה וחצי, עברתי לcs-
למרות שלא למדתי בשום קורס (כמו רבים)הסתדרתי לא רע
וגם אם היו דברים שלא ידעתי מצאתי פתרונות חלופיים (אם כי לפעמים יותר מסובכים.)
כעת עברתי לcs-3- וב"ה יש עבודה.... אין לי זמן לעיכובים
אני חייבת פתרונות מיידים (בלי להטריח כל פעם את חברי פרוג היקרים)
אנא המליצו לי על ספרים טובים לעיון,
בשעתו עם פריהנד ופוטושופ הספרים של ערן בורכוב היו מצויינים
מה אתם ממליצים היום?
לפעמים מתסכל, שהייתי קליברית בפריהנד מתוך שינה יכולתי להגיד איפה ומה לעשות ועכשיו זה לוקח יותר זמן וגם אני יודעת שהרבה דברים אני לא יודעת
אז אנא, אני מחכה להמלצתכם.

תודה ושיהיה חודש נהדר עם בשורות טובות בעם ישראל
מיקה:)

• הוסף לסימניות
היי מיקה,
אני נמצאת באותו מצב שלך...
באמת מתסכל לראות איך בפריהנד וקורל היינו עושות דברים בשניות ועכשיו אנחנו מחפשות את הפקודה שעתיים...
בכל מקרה, לפני כמה ימים קניתי את הספרים של מנטור על אילוסטרייטור ואינדיזיין והם עושים לי מאוד סדר בראש.
התחלתי עם הספר של האינדיזיין - הבנתי דברים שהיו נראים לי עלומים וגם מה שלא הבנתי כבר לא כ"כ נורא לשאול כאן מידי פעם בפורום...
אני מאמינה שאחרי שאלמד את הספרים ואתרגל בעבודות (ושוב אציץ בספרים כדי לראות איך עושים את זה...) אני אגיע לרמה שבה אשלוט בתוכנה, כי כמו שהצלחתי ללמוד את פריהנד וקורל ספץ' - אין סיבה שאת התוכנות האלו לא אצליח.

בקיצור, המלצתי: ספרים של מנטור ואמונה בכישורייך (אני מוכרת ממש בזול :))

• הוסף לסימניות
ברכות הצלחה, אכן הספרים של מנטור הם מקצועיים וטובים, למרות שצריך סבלנות בשביל לעבור עליהם, אבל הם ישמשו אותך שוב ושוב לחפש את מה שתתקעי
אבל אין מנוס מהשלב הזה של התקיעות אחרת לעולם לא תעברי ותתקדמי, אני עדיין הרבה פעמים מוצאת את עצמי בשעות לחץ סוגרת את אילוס' וחוזרת לקורל ומתעצבנת על כך, אבל מקווה שזה יעבור.
זה קרה לי גם בשלב שניסיתי לעבור מהקלדה רגילה שהלכה לי די מהר להקלדה בשיטה עיוורת, שתמיד מצאתי את עצמי משחררת יד אחת ופוזלת למקלדת, כי בהתחלה זה היה מהר יותר, אבל עברתי את זה ובס"ד היום אני מקלידה בקלות ובמהירות הרבה יותר בשיטה עיוורת

*אם תעשי חיפוש למדריכי cs בפרוג תמצאי קישור להורדה של מדריכים של אדובי, הם לא ברורים כמו הספרים, אבל מאוד מפורטים.

* ואם למשהו יש את הספר קוק בוק אני מעוניינת לרכוש אותו יד שניה. אפשר לפנות באישי

• הוסף לסימניות
אני זוכרת שחששתי לעבור לאינדיזיין וכו'. אבל אחרי שהתחלתי אני לא חוזרת אחורה. למרות הקשיים לפעמים.
בכל מקרה, יש לי מחשב עם התוכנות הישנות, למקרה שלקוח (ותיק בעיקר) צריך עבודה מהארכיון...
תודה, על ההמלצות

• הוסף לסימניות
הספרים הטובים ביותר הם של אדובי. קישורים להורדה בתת פורום 'מילון מונחים ומושגים'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה