דרוש מידע ספרי עיון מומלצים

• הוסף לסימניות
אני אוהב מאוד לקרוא ספרי עיון בנושאים כמו: עסקים, כלכלה, ניהול, פרודקטיביות, פוליטיקה ועוד,
אשמח מאוד לשמוע כאן על ספרים מומלצים.

• הוסף לסימניות
לאחרונה נחשפתי לספר "מלכוד 67" של ד"ר מיכה גודמן (על המחלוקת הישראלית לגבי גבולות 67 כתוצאה ממלחמת ששת הימים)
מומלץ מאוד!!
אפילו שהנושא לכשעצמו פחות עניין אותי אבל הכתיבה, הניתוח, הפילוסופיה שמאחורי הדברים - פשוט מרתק!!

• הוסף לסימניות
אני אוהב מאוד לקרוא ספרי עיון בנושאים כמו: עסקים, כלכלה, ניהול, פרודקטיביות, פוליטיקה ועוד,
אשמח מאוד לשמוע כאן על ספרים מומלצים.
וואו יש לי כל כך הרבה להמליץ בנוגע לספרי עיון!
אני אתחיל במה שאני קוראת לו (במחילה) התנ"ך של ההתפתחות האישית והוא: 7 ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד, של סטיבן קובי. ספר מומלץ ברמות שאני לא יכולה לתאר מרוב שממליצה חחח.

ההמלצה השניה שלי היא ספר עיון פיננסי - אבא עשיר אבא עני.

המלצה שלישית: להיות ראוי, אמתי מגד. ספר שעוסק בבסיס של תחושת הראויות ומראה לנו מהיכן היא נגזרת - יש גם ספר המשך שקשור לראויות בזוגיות לדעתי (טרם קראתי).

המלצה רביעית: סודות הקואצ'ינג היהודי, מאת בני גל.
סופסוף ספר שנוגע בקואצ'ינג אבל מביא לו חיבור למקורות + הוא כתוב בצורת סיפור בגוף ראשון על החוויה של הסופר והתהליך שהוא עבר, אני נמצאת בתחילתו וממש אהבתי.

קראתי עוד ספרים, אם תרצה המלצה נוספת - אשמח לעזור :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה