כללי ספרי עיצוב מקצועיים

• הוסף לסימניות
אני מחפש ספרי עיצוב (גרפי) מקצועיים. לא ספרי תוכנה.
אני מאמין שבעברית אין חומר ברמה כזו, אז אם יש באנגלית, המלצות ספציפיות, אשמח לשמוע.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כבר חיפשתי וראיתי המון ספרים. המון המלצות. יותר מדי.
זו הסיבה שפניתי לכאן, לספרים שאולי מישהו כאן קרא ויכול להמליץ.
תודה.

• הוסף לסימניות
יש את האתר המעולה הזה: http://www.bamagazine.com
יש בו הרבה דברים מעניינים בחינם אבל כמובן שהטובים בתשלום, נדמה לי שחלק מהמגזינים הועלו פה לפני כמה שנים, אם תרצה אוכל לשלוח לך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
http://www.smashingmagazine.com/ אתר מעולה, ויש להם גם 2 ספרים...
אם מעניין אותך, דבר איתי באישי, יש לי משו בשבילך...

• הוסף לסימניות
החנות היחידה בארץ (sketchbook) שמוכרת ספרי עיצוב ברמה גבוהה מאד, אם יצא לך לקפוץ לאזור שם שווא כניסה, מניסיון.
יש להם אתר ‬http://www.sketchbook.co.il/show.asp?catname=graphicdes&offset=0
מחיר ממוצע שם לספר בסביבות ה-300פלוס-, אפשר לבדוק שם ספרים ולקנות אח"כ באתר amazon.

יש סידרה של ספרים שאני אישית ראיתי כמה מהסדרה את זה http://www.amazon.com/000-Graphic-Elements-Details-Distinctive/dp/159253077X/ref=pd_sim_b_6 ושל שנה אח"כ, זה מעולה של שנה אח"כ היה גם יפה אבל קצת פחות, אולי של השנה יהיה יותר יפה.

• הוסף לסימניות
שער, איפה החנות? הכל באנגלית?

• הוסף לסימניות
תל אביב ר'ח טשרניחובסקי 5 טלפון שלהם: 03-6201351
המיחירים שם גבוהים ביחס למה שאת יכולה להשיג בamazon, אבל שווה אם את רוצה לראות את המוצר לפני הקניה.

• הוסף לסימניות
יש שם ספרי עיצוב גם בעברית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mc;530067:
יש שם ספרי עיצוב גם בעברית?

יכול להיות, אבל אולי כדאי שתתקשרי לפני.
יש הרבה מאד ספרים שזה כמעט ורק תמונות כך שלא צריך לדעת אנגלית.
יש גם בסטימצקי ספרים אבל אין מה להשוות ברמת הספרים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אני מכיר וקורא המון אתרים, סמאשינג הוא אכן אתר מצויין, אבל אני מחפש משהו יותר בייסיק.
תודה פוס, אבדוק את הספר שהמלצת.

החנות לא כל כך עוזרת לי, כי אני לא בארץ כרגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;530148:
תודה פוס, אבדוק את הספר שהמלצת.

רק לפני שאתה קונה, תחפש את גירסת הדפוס.
הקישור שהבאתי זה הספר האלקטרוני.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש בעברית!

סימנים בתקשורת חזותית

הספר מורכב משני חלקים:

חלק ראשון
משמעות המושג 'לוגו' נגזרת מהמילה היוונית 'לוגוס' שפירושה: היגיון, מסר. ההתייחסות המקובלת ללוגו כאל ה- "ד.נ.א. החזותי ", מדגישה את חשיבותו כגורם מרכזי בין מרכיבי התקשורת החזותית ומתייחסת למאפיינים העיקרים שלו: המעט המכיל את המרובה,הייצוג התמציתי של רעיונות ומסרים המתורגמים לדימוי קליט ומתקשר.
משנת 2000 שילבתי לצד יסודות בעיצוב טיפוגרפי, מערך לימודי מקביל, המתמקד במבוא לעיצוב סימן,לוגו וסמל.
הספר מציג תכניו, מהותו ואופן ההוראה של נושאי עיצוב הלוגו הסימן והסמל, הנרכש מעתה לצד נושאי יסודות העיצוב הגראפי ה"מסורתיים"-כרישום,עיצוב בסיסי ,צילום והעברת מסר.
מבנה הספר מתייחס ל- 3 נושאים: עיצוב סימן, סמל ועיצוב לוגו.בכל פרק מערך נושאי למידה האמורים לפתח יכולות הבעה תוך נקיטת עמדה רעיונית וצורנית, הנשענת על ניתוח וקריאת נתונים.
המשותף לשלושת הנושאים: תהליכי תמצות רעיון והתייחסות לאופן בו ניתן לתרגם מסר לדימוי צורני מתומצת-לוגו .

חלק שני
שלב הקניית היסודות חייב שלב המשך, בו תתאפשר לסטודנטים עשייה מחקרית ב'מעבדה עיצובית.'
שלב שמטרתו לאפשר חיבור בין הידע והמסקנות שנרכשו בהקניית המבוא לבין פיתוח עמדה מקורית האמורה,לעדכן או לשנות הרגלי קליטה ופענוח.
מהותם ואופיים השונה של הפרויקטים של הסטודנטים בשנים ג,ד שנעשו במסגרת קורס טיפוגרפיה ניסויית,מבטאים שפה עיצובית המגיבה ונערכת לקראת מורכבות מכלול ההיבטים הקשורים להתפתחות שפת התקשורת החזותית העדכנית. כשם שהשפה העברית משילה מעליה מילים ובוראת מילים חדשות להן נוצר צורך אמיתי,כך העיסוק בנושאי שפת הסימנים ,הלוגו והסמל,דורש תהליך התעדכנות, כדוגמת פרויקטים העוסקים ב-; בניית מערכת אלטרנטיבית לסימון תווי נגינה,בניית מערך סמלים המתעדים תנועת גוף האדם,יחסי צילום וטיפוגרפיה בעיצוב מערכות לוגו,עיצוב מערך סימנים להכנת מתכונים המועברים באינטרנט, או עיצוב לוגו המבטא יחסי גומלין בין אותיות הכתב הערבי לכתב העברי. לצד תיאור תכני ההוראה, מוצגים בספר כ-100 עבודות סטודנטים המבטאות מגוון גישות ועמדות.

נראה לי כי הספר הפורש דרכה של המחלקה לתקשורת חזותית ,בהצגת מגוון רחב של עמדות עיצוביות-טיפוגרפית המתייחסות להיבטי שפה,זמן ומקום ישמש כנקודת ציון לפיתוח נושא העיצוב והטיפוגרפיה בישראל.

פרופ' אבי איזנשטיין

המחלקה לתקשורת חזותית

לרכישה

.

קבצים מצורפים

• avi.jpg
    KB 13.2 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
חיטובים!
כמה עולה הספרים האלו ואיפה אפשר להשיג אותם ?
(אני חסום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;530424:
חיטובים!
כמה עולה הספרים האלו ואיפה אפשר להשיג אותם ?
(אני חסום)
גם אני רוצה לדעת.

• הוסף לסימניות
הנה הטופס

קבצים מצורפים

• FormSignsInVisualCommunications.pdf
    KB 88.2 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
כדאי שתדעו, חברת אמזון מוכרת ספרים עם רעיונות אנטישמיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה