כללי ספרי עיצוב

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה מאד להעשיר את ספרייתי האישית בספרים על עיצוב
יש לי כבר ללכת עם הלוגו וכן לוגו וסמל בישראל. אתם יודעים על עוד ספרים טובים ששוים את ההשקעה?

• הוסף לסימניות
יש הרבה ספרים מוצלחים. מאיפה אתה בארץ?

• הוסף לסימניות
מירושלים.

• הוסף לסימניות
יש חנות מדהימה בת"א לספרי עיצוב. קחי בחשבון שהם לא זולים (שמעתי שיכול להגיע ל-1000 ויותר, אך גם פחות)
רב הספרים הם באנגלית. אבל תמונות מבינים גם באנגלית...

הנה קישור של האתר של החנות:
http://www.sketchbook.co.il/shop.html

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה. האתר שלהם מגרה מאד ונשמע מדהים.
ידוע לכם על ספרים נוספים זולים יותר
ראיתי שלפוקוס יש את הספר עיצוב התדפיס הוא טוב? או מיושן? משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
חפש/י חנות שנקראת "עולם הירחונים של מישל" (ידוע לי שיש בת"א ובאזור השרון) תמצאי שם דברים מדהימים רובם מאד יקרים אך חלקם גם זולים.

הוא יבואן ענק בעניין.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה ספרים יפים ומעניינים. כשאתה באיזור המרכז אתה מוזמן לקפה. בכל אופן כל הספרים שנמכרים בארץ במחירים מופקעים, נמכרים באמזון בשליש מחיר. גם כאן אוכל לעזור אם צריך.
הנה הטלפון שלי.
054-6622676

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה