דרוש מידע ספרי קריאה לבנים בכיתות הנמוכות ובכיתות הביניים

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על ספרי קריאה אהובים על הבנים
אני צריכה ספרים קלים לקריאה עם תוכן רלוונטי.
(ספר על חבורת בנות, חמוד ככל שיהיה, לא יתאים...)
המלצה שלי:
"עלילותיו של בנצי"- מנוקד, מרווח, הרפתקאה
צריכה עוד...

• הוסף לסימניות
ילדי שי
שוקי התוכי

• הוסף לסימניות
חבורת לא אירא
סיפורי ר' מנדל

• הוסף לסימניות
יש את הסדרה "כל הילדים טובים" של משה גוטמן
יצא עכשיו ספר שלישי בסדרה.
ויש סדרה של שרי וולך "החוקרים"
חלק מהספרים קומיקס וחלק ספרי קריאה.

• הוסף לסימניות
אני צריכה עוד שמות של ספרים- קלים עוד יותר לקריאה.
לבנים שמתמודדים עם קושי בקריאה.
חשבתי על הבית של דוד בומה- אותיות מרווחות. פחות מלל בעמוד.
מה עוד?

• הוסף לסימניות
יש את הסדרה "המאורות הגדולים" של הרב אברהם אוחיון, הרבה סיפורי צדיקים

• הוסף לסימניות
יוכבד לווינשטיין כתבה ספרים קלילים כמו "המכולת של כרמל" ועוד. שפרה גליק כתבה את "עלילותיו של בנצי". יש גם את "שיקופיצקי"

• הוסף לסימניות
אני צריכה עוד שמות של ספרים- קלים עוד יותר לקריאה.
לבנים שמתמודדים עם קושי בקריאה.
חשבתי על הבית של דוד בומה- אותיות מרווחות. פחות מלל בעמוד.
מה עוד?
יש למנוחה פוקס
סיפורים חמודים שקרו בחיים
סיפורים מצחיקים שקרו בחיים

• הוסף לסימניות
1678961059631.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה