- הוסף לסימניות
בלת"ק
אני הייתי סקרנית גדולה וחובבת ספרים מושבעת
אבל אצלינו לא היו קוראים כל ספר
ולכן קראתי המון ספרי ביוגרפיה , יש דברים מרתקים ומתאמים לגיל
אכתוב לך מה שעולה לי בשלוף מאמינה שרובם ישנים יותר אבל ניתן למצוא בספריות ( אני לא כל כך זקנה אבל מניחה שהשוק הזה רץ מהר )
ר' נחומקה מהורדנא ,
ספרים על גדולי ישראל בני דורנו אני הייתי קוראת על הרב שך החזו"א והסטייפלר ( יש המון היום על כל קשת החוגים)
הכל לאדון הכל
אפשר לעשות לי מבחן סיכה על הספר שירו למלך ,
ועל הספר עייני ה' - השגחה פרטית
בכללי וממליצה מאד על ספרי השגחה פרטית - זה גם מתח וגם אמור להיות יחסית נקי ,
יש גם את הספרים של להמן ( אבל זה באמת עתיק )
חוץ מזה הייתי קורא גם ספרים מהספריה ( לא לפני שאבא שלי היה עובר על הספר ) אבל גם זה חשוב עם קצת שטויות שזה מכניס ,
כמו כן היום יש הרבה ספרים על סדר הפרשות עם סיפורים אחים שלי מאד נהנים לקרוא את זה - יש את כל הסידרה של הרב זילברשטיין "אחת שאלתי " , ואת הספר "על תריג מצוות" לפי סדר המצוות לרמב"ם - קצת ישן אבל מרתק אני הייתי קוראת מכריכה לכריכה שוב ושוב ...
מוסיפה בזהירות שהייתי קורא גם ספרות שואה אבל זה באמת לאינטלגנציה גבוהה וחייב סינון מוקפד במיוחד!!!
אני הייתי סקרנית גדולה וחובבת ספרים מושבעת
אבל אצלינו לא היו קוראים כל ספר
ולכן קראתי המון ספרי ביוגרפיה , יש דברים מרתקים ומתאמים לגיל
אכתוב לך מה שעולה לי בשלוף מאמינה שרובם ישנים יותר אבל ניתן למצוא בספריות ( אני לא כל כך זקנה אבל מניחה שהשוק הזה רץ מהר )
ר' נחומקה מהורדנא ,
ספרים על גדולי ישראל בני דורנו אני הייתי קוראת על הרב שך החזו"א והסטייפלר ( יש המון היום על כל קשת החוגים)
הכל לאדון הכל
אפשר לעשות לי מבחן סיכה על הספר שירו למלך ,
ועל הספר עייני ה' - השגחה פרטית
בכללי וממליצה מאד על ספרי השגחה פרטית - זה גם מתח וגם אמור להיות יחסית נקי ,
יש גם את הספרים של להמן ( אבל זה באמת עתיק )
חוץ מזה הייתי קורא גם ספרים מהספריה ( לא לפני שאבא שלי היה עובר על הספר ) אבל גם זה חשוב עם קצת שטויות שזה מכניס ,
כמו כן היום יש הרבה ספרים על סדר הפרשות עם סיפורים אחים שלי מאד נהנים לקרוא את זה - יש את כל הסידרה של הרב זילברשטיין "אחת שאלתי " , ואת הספר "על תריג מצוות" לפי סדר המצוות לרמב"ם - קצת ישן אבל מרתק אני הייתי קוראת מכריכה לכריכה שוב ושוב ...
מוסיפה בזהירות שהייתי קורא גם ספרות שואה אבל זה באמת לאינטלגנציה גבוהה וחייב סינון מוקפד במיוחד!!!
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים

Reactions: רוצה בחיי1 //