יש חדש בענין הספר?כרגע לא. בינתיים השאלתי אותו עוד לא חזר אלי.
כרגע המלאי אזל באמתמישהי יודעת איפה קונים את הספר האישה המאושרת באמת? חיפשתי בכל החנויות ולא מוצאת, שמעתי עליו המון ולא מוצאת. שלחתי להם מייל אבל במענה האוטומטי נראה שנגמר, יש מענה אנושי שם?
אפשר את רשימת הגמחים שלה?כרגע המלאי אזל באמת
יש רק להשיג ברשימת הגמ"חים של מרים לבל, או אולי בקניה יד שניה
אם עדין רלונטי- אני מעונינת למכור יד שניה בירושליםאו שיש משהי שמעוניינת להשכיר או למכור באזור ירושלים
איך אני פונה אלייך?אם עדין רלונטי- אני מעונינת למכור יד שניה בירושלים
ניתן לפנות באישי
מעונינת לקנותאם עדין רלונטי- אני מעונינת למכור יד שניה בירושלים
ניתן לפנות באישי
רלוונטי?אם עדין רלונטי- אני מעונינת למכור יד שניה בירושלים
ניתן לפנות באישי
אפשר להשאיל?לי יש . בביתר.
תודהבשמחה. אבל לזמן קצוב, למקרה שמישהי תרצה לרכוש.
יש אולי רשימה יותר מעודכנת?זו רשימת גמ"חים של האישה המאושרת באמת
הרשימה נוצרה ע"י המחברת מרים לבל
מעודכן נכון להיום
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: CynicalExplorer, מכון בינת הלב ו-cherry c3 //