כללי ספר אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

לאחר תקופה ארוכה של עבודה קשה ומעניינת, ספר האילוסטרייטור שלי מודפס ויהיה זמין בערך כעוד כשבועיים.
הספר מיועד למשתמשים חדשים שמעולם לא עבדו עם התוכנה ולמשתמשים ותיקים הרוצים להתרענן בפקודות וטכניקות נשכחות או ללמוד חדשות.
הספר כולל שיעורים בסיסיים וטכניקות מתקדמות למשתמשים בכל הרמות.
בנוסף לידע הבסיסי לעבודה נכונה בתוכנת אדובי אילוסטרייטור, כולל הספר שיטות המאפשרות קיצור תהליכים והשגת אפקטים מרשימים.

תוכלו לצפות במספר דוגמאות מתוך הספר ולהוריד קובץ דוגמה מהקישור מטה.

http://illustgarten.com/illustrator-book.html

הנכם מוזמנים ליצור עימי קשר בנושא הספר או בכל שאלה אחרת.

בברכה
איתי לוסטגרטן
גרפיקאי ומרצה
--------------------------------
www.illustgarten.com

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
העמוד בהחלט לא ריק

סיכוי גדול שבגלל רימון כי העיניין נבדק והעמוד בהחלט לא ריק.

מצ"ב קובץ דוגמה.

לרכישה שלחו אלי דואר אלקטרוני ואשוב אליכם עם פרטים.

תודה על התעניינות :)

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• book sample.pdf
    KB 332.8 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
יש מחיר מיוחד לפרוגיסטים?

• הוסף לסימניות
הספר כולל את החידושים בCS6?

• הוסף לסימניות
הספר כולו על אילו' CS6 למרות שאת הרוב ניתן לעשות על גרסאות קודמות.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה.
למה לא מלמדים את התוכנה בעברית, בשעה שקהל היעד הוא גרפיקאים דוברי עברית שבודאי יעדיפו ללמוד את התוכנה בעברית?

• הוסף לסימניות
היה ויכוח שלם על הנושא הזה. בגדול רוב השוק דובר אנגלית מה עוד שכאשר מתרגמים את שמות התפריטים לא ממש עוזרים למשתמש.

לדוגמה: "פאספיינדר" מה זה בדיוק? :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לך, נשמע מעניין!
מצטרפת לשאלת קודמי, מה אם מחיר לפרוגיסטים?

• הוסף לסימניות
אם הפרוגיסטים מעוניינים, הם יכולים לפגוש אותי במכללת פרוג הנהדרת בימים בהם אני שם ולחסוך 20 ש"ח עבור דואר רשום :)

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לארגן קבוצת רכישה;)
אולי אז נצליח להוריד את המחיר.....:rolleyes:

ב'איש את רעהו' זה הולך מצוין!

• הוסף לסימניות
מה מחיר הספר?

• הוסף לסימניות
פרוגיסטים יכולים לפגוש אותי במכללת פרוג הנהדרת ולחסוך עבורם את תשלום המשלוח בדואר :)

• הוסף לסימניות
במייל ממנטור
הציעו ספר חדש על אילוס'
זה הספר שלך?

אם לא אותו אחד, כמה המחיר?

• הוסף לסימניות
קבוצת רכישה הוא רעיון מעניין. :)

תלוי בכמות

• הוסף לסימניות
לי אין קשר למנטור והספר שלי הוא מטעמי בלבד, אין לי מושג מה מודגם בספר של מנטור אבל אני בהחלט יודע מה מודגם בשלי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itailu;819643:
לי אין קשר למנטור והספר שלי הוא מטעמי בלבד, אין לי מושג מה מודגם בספר של מנטור אבל אני בהחלט יודע מה מודגם בשלי :)

הבנתי.
אני מתענין. אך מה המחיר?

• הוסף לסימניות
המחיר של הספר שלי הוא 200 ש"ח כולל מע"מ (תוספת 20 ש"ח למשלוח בדואר רשום)

הכל בקישור שנירשם בתחילת ההודעות.

• הוסף לסימניות
יש שם הרחבה על MESH?
ע"פ השיטות שאתה אלוף בהן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה