דרוש מידע ספר אקורדים "להיטי עולם הישיבות"

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות את
ספר האקורדים שנקרא "להיטי עולם הישיבות"
מישהו יודע היכן ניתן להשיג?

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג?
קוראים לו "להיטי עולם הישיבות" הוא ספר מצויין אני מכיר אישית את המו"ל ואף עזרתי לו מעט.
ניתן להשיג אותו בחנויות כל הנגינה החרדיות
והנה פרסומת שלו שהתפרסמה בקבוצות מייל חרדיות
גיטריסט/ית???
החוברת שכבשה בסערה את עולם הגיטרות החרדי
עכשיו במחיר השקה

ספר אקורדים עם למעלה מ-280 לחנים
המונגשים בצורה ברורה ומקצועית

לפרטים:
מעוף 058-554-3210
%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%A9%D7%9D-%D7%95%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-1-jpg.1032143

• הוסף לסימניות
יש לי את החוברת הזו
חוברת מעולה
כל השירים מתחילים ב AM (רובם המכריע)
אני קניתי אותה בבני ברק בחנות לכלי נגינה ברח' קוטלר

• הוסף לסימניות
@השארפער
אפשר עמוד לדוגמא?
אינני יודע אם מותר, אני אשאל את המו"ל בלי נדר
מקווה שאוכל לחזור לכאן בקרוב עם זה, אבל אם לא מסובך לכם, פשוט תקפצו לחנות כלי נגינה הקרובה ותעיינו בה, סביר להניח שיש להם.

• הוסף לסימניות
עשיתי טלפונים לכמה חנויות לכלי נגינה וכולם לא מחזיקים את החוברת.
מי שיודע איפה בכל זאת ניתן להשיג (ולא דרך הטלפון שמופיע למעלה, כי לא עונים שמה)
אשמח שיכתוב

• הוסף לסימניות
אינני יודע אם מותר, אני אשאל את המו"ל בלי נדר
מקווה שאוכל לחזור לכאן בקרוב עם זה, אבל אם לא מסובך לכם, פשוט תקפצו לחנות כלי נגינה הקרובה ותעיינו בה, סביר להניח שיש להם.
מקובל מאד לפרסם עמוד או שתיים דוגמא מספר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוקיי אז קיבלתי אישור מהמו"ל והוא גם שלח לי עמוד, הנה אני מצרף.

ורק אוסיף, שיחסית בשירים הללו הוא שילב גם אקורדים טיפה יותר מסובכים, רוב החוברת עם אקורדים יותר פשוטים.
כמו שהוא בעצמו כותב בהקדמה, הגישה בכתיבת החוברת הייתה ששירים פשוטים להופכם לטיפה יותר 'מעניינים' ושירים מסובכים להופכם ליותר פשוטים וקלים לנגינה, ע"מ להנגיש לכולם את כל השירים ומצד שני לשמור על אתגר בנגינה.
מומלץ בחום!!!
בהצלחה לכולם!

קבצים מצורפים

• דוגמה_1.pdf
    KB 195 · צפיות: 495
  • הוסף לסימניות
לגבי מה שכתבו קודם שהוא לא עונה בטלפון כתב לי המו"ל:

"כנראה שהמספר שהביאו שם הוא של ההפצה הקודמת שלי המספר העדכני הוא: 0534143139
הספר לא נמכר ברוב חנויות המוזיקה כמו שכתבו שם
ניתן להשיגו:
במוקדים בערים: בני ברק, קרית ספר, אלעד, נתיבות, צפת.
ובחניות: עולם המוזיקה בירושלים ובני ברק, סופרן ברמות (ירושלים), ודידי פון מיוזיק באשדוד.
פרטים נוספים בטלפון שלי החוברת דלעיל."

בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה