ספר דיגיטלי בבני ברק

• הוסף לסימניות
כן, בודד
עד היום עשיתי בcbook
מעולים וזולים- אבל בירושלים, וחשוב לי הפעם שיהיה בבני ברק,
יש משהו שעושה שם?
(משהו כמו לופה וכד')
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;1732141:
מכירים מי מדפיס ספר דיגטלי בבני ברק?

תכתבו אלבום דיגיטלי, יבינו יותר למה הכוונה
יש בחנויות פוטו שונות, היו המלצות פה בעבר

אם כי רוט אלבומים מירושלים הם מספר אחת באיכות!
שווה משלוח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיקוד;1732298:
תכתבו אלבום דיגיטלי, יבינו יותר למה הכוונה
יש בחנויות פוטו שונות, היו המלצות פה בעבר

כשמבקשים ספר דיגיטלי, הכוונה כנראה לאלבום המודפס על נייר כרומו (כמו לופה וכו')
ולא נראה לי שחנויות האלבומים כמו רוט אלבומים או המעבדה הדיגיטלית מתעסקים עם זה.

• הוסף לסימניות
אכן, חיפשתי דווקא ספר ולא אלבום. (אלבומים אני אכן עושה אצל רוט)
וכרגע אין לזה מענה בבני ברק, בדקתי היטב.
תודה בכל אופן.
(ספר- זה עם כריכה קשה שמודפס עליה מכל הכיוונים, מאוד יפה והרבה יותר זול מאלבום פוטו)

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש את 'הדפוס' שעושים זאת, תנסו להשיג את המספר שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה