עזרה ספר המסע!!

• הוסף לסימניות
מישהי קראה/מכירה??
את הספר /השיטה המסע???

• הוסף לסימניות
רני מכירה משהוא שלמדה ומטפלת בשיטה הזאת.
טוענת שרואה הצלחות רבות מאד

• הוסף לסימניות
קראתי בעקבות המלצות כאן, לא יודעת לגבי השיטה עצמה, אבל הסופרת נתנה שם עוד איזה טיפ לטיפול קטן שניתן לתרגל לבד והיא כתבה עליו במפורש שהוא ממקורות מהמזרח, ייתכן שכדאי לבדוק לגבי זה. (אין לי מושג איך ואיפה).

• הוסף לסימניות
קראתי את הספר והכל נשמע שם ורוד מאוד.
באינטרנט מצאתי הרבה תגובות של אנשים שהשיטה לא עבדה עליהם.
אני ביניהם.

• הוסף לסימניות
כמה עולה הספר והיכן???
ואם את ירושלמית ואת מוכנה לתת לי אותו לשבוע?!
תודה ושבת שלום.

• הוסף לסימניות
מי שאני מכירה למדה את השיטה אצל רבנית בבני ברק והיא מטפלת בזה
אולי זה לא אותה שיטה

• הוסף לסימניות
עברתי כמה טיפולים בשיטת המסע
מאד מאד מאד!!!!! ממליצה!
היתה לי חוויה אמיתית
היו לי כמה בעיות שהיו צריכות פתרון וב"ה ראיתי שיפור מידי
השיטה פוגשת את האדם בעומק התת מודע ומנקה את הנפש בצורה יסודית (כמובן אם זה נעשה בצורה מקצועית)

מיש הולך לטיפול בשיטת המסע צריך להיות מוכן להיפתח ולרצות לטפל בעצמו.
מגיעים למקומות שלא תמיד מעוניינים להיפגש בהם. אם אין מוכנות נפשית לטיפול, חבל על הזמן ועל הכסף
אשמח לתת פרטים נוספים באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הבן שלי בן 4.
ילד חמוד , חכם , וחברותי אבל...עם גמגום התפתחותי שנמשך כבר הרבה זמן וכן הקטן ביותר בשנתון .
ומעונינת להוציא לו אישור לגננת שיח לשנה הבאה , (בגיבוי מלא ובעזרה מהגננת בגן)
אז התחלתי את המסע הבלתי נגמר הזה - פתחתי תיק בהתפתחות הילד , מילאתי שאלונים, זומנתי לאבחון פיזיוטרפיה (לא ברור איך הם הבינו מהשאלונים שיש פה איזושהי בעיה..)
המטרה שלי היתה להגיע לאבחון אצל קלינאית תקשורת - ובסוף הגעתי גם אליה ...
אחרי האבחון היא אמרה שאני אקבל בהמשך זימון לתחילת תהליך טיפול אצלה,
עכשיו לצורך וועדה לקבלת גננת שיח - אני צריכה להביא המלצה מהקלינאית לגננת שיח
אבל----כל אחד זורק אותי מפה לשם , הקלינאית טוענת שהיא לא יכולה לתת דבר כזה כי היא מטפלת בכלל אוכליוסיתי ואין לה אפשרות לכתוב המלצה כזו (?) בהתפתחות הילד טוענים שאני צריכה לפתוח בקשה לאבחון לקלינאית מיועדת לדברים אלו (!) ואחרי שיזמנו אותי לאבחון כזה (עד אז אפשר להפרד כבר כמה פעמים מהרעיון להספיק את הוועדה ) אולי יוציאו לי המלצה...
אין עם מי לדבר!!! - אגב, מאוחדת.
האם זו הטרטרת שכולן עוברות????
נשמע לי מוזר ממש ...
אשמח להחכים ואיך לצלוח את המסע במהירות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה