בתור מעריץ של סדרת הקומיקס שלכם, רציתי לדעת מדוע לא הוצאתם עוד ספרים בסגנון הספרים הראשונים (סימן חיים גלגולה של מזוזה כתר שניצל וכו') שללא ספק הם המוצלחים והמבוקשים ביותר ?אז קודם כל - תודה רבה רבה רבה לכל המפרגנים. נעים מאד, אני אלי, מאלי וגולד.
בניגוד לנכתב לא נפרדנו, אלא הפסקנו לעת עתה את הפרסום בגב 'ילדים' של 'משפחה'. אחרי 25 שנה רצופות של פרסום פרק מידי שבוע ו-15 ספרים, מותר לקחת פסק זמן. האם ומתי נחזור? עדיין מוקדם לדעת.
למי שיבקש את רשימת הספרים שלנו (המשותפת, תחת מותג 'אלי וגולד'. גולד מוציא גם ספרים משלו בלי קשר אלי), חלקם יצאו גם באנגלית ובאידיש:
גלגולה של מזוזה
סימן חיים
בין שתי טיפות
סוד המטמון העתיק
האי האחרון
גורל משולש
הכתר שניצל / תעלומת המעטפות
כתב חידה
רק שתיקה אחת
המגדל הפורח
השבט הנעלם
מערב מפולש
הבלשים בלע"ז
תעלומת השמיטוס
זיוף בסהרה.
מה עם מרשמלו?עיתון מרשמלו זכור לי כאחד עם סיפורי קומיקס מעניינים מאד. חבל שלא הוציאו לעיתים יותר קרובות.
יש עוד להשיג את הספרים האלו בחנויות?גלגולה של מזוזה
סימן חיים
אני קניתי בשנה האחרונה באור החיים.יש עוד להשיג את הספרים האלו בחנויות?
אשמח למידע
כבר אמרה אחת מחוקרות השואה הגדולות שספרים כמו "ניצחתי אותך אייכמן" זה גם סוג של הכחשת שואה.כל הספרי קומיקס של אברהם אוחיון על כללותם.
פשע גדול הקומיקסים שלו , לא ברור איך עדיין נמכרים בשוק.
אני חושבת שזה ממש לא נכון, רואים על ספר מה הוא בא להגיש, מה המסר, ולאיפה נושבת הרוח.בשבת
הקראתי לאחיינים שלי מהספרים הבאמת נדירים של הרב ברוך חייט וגדי פולק
על הגוואתניק והמידות הטובות
ספרים שמלמדים מוסר בצורה יפהפיה
שלא לדבר על ההגשה, התוכן ועוד
וחשבתי על זה
שאם הספרים האלו היו מתפרסמים היום
בטח הרבה אנשים היו מצקצקים בפרוג
וכולם היו יוצאים נגדם
כי היו שם כל מיני נשים ומשפחות עם כלבים
ובחורים שמתלבשים כך וכך
ועוד ועוד
יש גם ספרים ישנים של אוטוביוגרפיות של אנשים צדיקים ממשאני לא יודעת אם הזכירו פה את שלושה אחים
אלי וגולד ברור מקום ראשון
ובכללי- כל הספרים הישנים, בדר"כ רק הראשונים מהם.
אני חושבת שזה ממש לא נכון, רואים על ספר מה הוא בא להגיש, מה המסר, ולאיפה נושבת הרוח.
בספר הזה יש את מציאות העולם הישן, שזה המציאות, יש נשים, ויש כלבים.
אבל היום אנשים עושים נשים בסוג של "דווקא", ולא מיתר יראת שמיים.
זה לעניות דעתי.
ניתן ליצור קשר במייל שלנו (מופיע בספרים) - elivegoldcomics ואח"כ ג'ימייל וכו'...איפה אפשר להשיג את הספרים שלכם? במיוחד את הקומיקסים הראשונים. ניסיתי לחפש אותם לקניה ולא מצאתי.
מתי יצא ספר חדש שלכם?ניתן ליצור קשר במייל שלנו (מופיע בספרים) - elivegoldcomics ואח"כ ג'ימייל וכו'...
מסכימה עם זה מאודכבר אמרה אחת מחוקרות השואה הגדולות שספרים כמו "ניצחתי אותך אייכמן" זה גם סוג של הכחשת שואה.
כאילו החורבן האיום ומסכת היסורים הנוראית לא היו אלא אירוע של "אקשן" בניצוח כמה ילדים יהודים שנונים וגורילה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים