נכתב ע"י אסתי ו.;1085389:מהמם ברמות!!
הסקיצה והצביעה גם במנגה??[/Q
בפוטושופ![]()
נכתב ע"י כשרון;1086188:אהבתי וקניתי !
ורק בגלל הציורים שלך!
אבל למה השם שלך לא מופיע על הכריכה? ולא בשם מלא בתוך הספר???
איפה הכבוד לציירת?[/QUOTE
לבקשת הסופר מטעמי צניעות
נכתב ע"י דבורה ברזון;1086621:נכתב ע"י כשרון;1086188:אהבתי וקניתי !
ורק בגלל הציורים שלך!
לבקשת הסופר מטעמי צניעות
tbh caue!!
נכתב ע"י דבורה ברזון;1086621:נכתב ע"י כשרון;1086188:אהבתי וקניתי !
ורק בגלל הציורים שלך!
לבקשת הסופר מטעמי צניעות
אני בשוק!!
נכתב ע"י Mix;1089163:וואו וואו!
איזה יופי. אני רצה לקנות. עוד לפני פרשת נח...
הציורים שלך זועקים מהכריכה.
כבר השם מיותר.... איזה צניעות.... אשריך.....
גם שם של אשה זה לא צנוע? מה קורה???
נכתב ע"י pr;1089174:גם אני חשבתי שהציורים מעידים על הציירת (כלומר, שלא צריך חתימה בשביל לזהות - מה שלא סותר את זה שלא לשים את שם היוצר זו פשוט הפרת זכויות פשוטה)
אבל שמעתי מכאלה שלא זיהו.
כנראה מי ש'שוחה' בתחום זה ברור לו, לאנשים 'מבחוץ' - קצת פחות.
חבל...
מקווה שאת לא באמת חושבת שמדובר בחוסר צניעות!
נכתב ע"י pr;1089174:גם אני חשבתי שהציורים מעידים על הציירת (כלומר, שלא צריך חתימה בשביל לזהות - מה שלא סותר את זה שלא לשים את שם היוצר זו פשוט הפרת זכויות פשוטה)
אבל שמעתי מכאלה שלא זיהו.
כנראה מי ש'שוחה' בתחום זה ברור לו, לאנשים 'מבחוץ' - קצת פחות.
חבל...
מקווה שאת לא באמת חושבת שמדובר בחוסר צניעות!
לא רוצה לכתוב מה אני חושבת עליו, אבל בטח שהוא יכל לכתוב ד. ברזון, גם שם משפחה של ציירת זה לא צנוע????????לא צנוע כהגדרתו של הסופר לא דעתי כלל!!!
ד.בנדיקט נכתב בעמוד פנימי של הספרנכתב ע"י שיפי;1089856:לא רוצה לכתוב מה אני חושבת עליו, אבל בטח שהוא יכל לכתוב ד. ברזון, גם שם משפחה של ציירת זה לא צנוע????????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים