כללי ספר זכרונות של אדם מתקופת השואה

• הוסף לסימניות
אני מעמדת כעת ספר זכרונות של אדם מתקופת השואה.
א. מצ"ב שער פנימי מתוך הספר.
מה דעתכם. האם זה יפה או שיש עומס במשחקי הטיפוגרפיה?

ב. ומה דעתכם על העיצוב הכללי של העמודים?
יש לציין שברובו של הספר, יהיה מעומד כתב היד המקורי של הכותב (שהוא כתב יפיפה והייתי ממליצה לפונטביט לפתח ממנו פונט...)
ורק פרק ההקדמה, פרק הסיום, ופרק הברכות, יהיו מוקלדים.

אשמח לשמוע, הערות הארות והצעות לשיפור.
תודה רבה רבה!

קבצים מצורפים

• עימוד ספר4.jpg
    KB 62 · צפיות: 18
  • עימוד ספר5.jpg
    KB 49.9 · צפיות: 14
  • עימוד ספר6.jpg
    KB 30.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הי כל ה-19 שהסתכלו זה לא מצא חן בעינהם עד כדי שהעדיפו לא להגיב??? :(
וגם אם זה כזה נורא, אשמח להערות הארות והצעות לשיפור...

• הוסף לסימניות
עימוד יפה,
נראה לי שלא כדאי שהכיתוב יעלה על האפור, כמו בעמוד 3
בעמוד של תוכן העניינים, עמוס מדי החלק הצדדי ותחתי, צריך לוותר על אחד מהם.
הייתי גם מקטינה את הפונט של כל השורות מלבד הכותרת ומכניסה את הצד הימני יותר פנימה
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
מקסים! מקסים! מקסים!
זה מה שיש לי להגיד לך.

*אולי הייתי טיפה מקטינה ב"כה תברכו" את השורות (בלי המספרי עמודים) או לפחות לעשות אותם במשקל קל,

תהיי בקשר.... ובהצלחה בהכל!

• הוסף לסימניות
העימוד נראה לי מצוין.
מבחינת העיצוב - זה לא נראה כ"כ טוב שהכותרת על רקע התמונה חוזרת על עצמה שוב ושוב.
לדעתי מספיק פעם אחת או להוציא מילים נבחרות מהפרק ואת זה לפזר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה, אך הרקע התחתון יופיע בכל העמודים? זה עמוס מידי. מתאים לעמודי פתיחה, בייחוד אם הספר בכתב ידו של הכותב, ואז זה עצמו מעין תמונה.

• הוסף לסימניות
הרקע מאוד יפה.
הפונט קצת כבד מידי, תעשי משהו דק יותר.
הקו העבה מעל המילה "הקדמה" מיותר. אולי אם זה יהיה דק ועדין יותר יהיה יפה יותר.
אולי בעמודים הרציפים עדיף להשקיף קצת את התמונה בתחתית.
גם הטיפוגריה יפה.
תצליחי!
עבודה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
לי מפריע החזרה על המילים (וסיפר משה, כה תברכו וכו') ובחירה בטיפוגרף (? - קשה לראות) כאות טקסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה