ספר חדש! דיבורים על שפת האגם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;804775:
לא, זה היה על משהו ישן...
רק עכשיו יצא לשוק.
בשעה טובה ובהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אין לי רווחים מהמכירות (: אבל תודה בכ"א!

• הוסף לסימניות
מותק של ציורים. בתור אמא הייתי שמחה לספר כזה..

• הוסף לסימניות
פשששששששששששששששששששש! תענוג לעיניים!
מקנאה במקורות ההשראה העצמיים שלך...
איפה אפשר לקנות?

• הוסף לסימניות
ממש מושך!! אני לא מסוגלת לקנות לילדים ספרים שלא מצוירים טוב או עם גרפיקה גרועה, אפילו הטקסט מצוין, סתם הבלחה אישית.... סוף סוף יהיה לנו עוד ספר טוב!!

מותר לשאול באיזה פורמט זה יוצא?

הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
משתפר מאוד

מבחינת צבע בסגנון כזה לדעתי מתאים יותר צבעים עזים וחזקים וכאן זה יפה אבל חלש

דעתי האישית בלבד

• הוסף לסימניות
הציורים יפים מאוד.

אישית אינני מעריץ של סגנון "האנשת" בעלי החיים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! ברכה והצלחה בכל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;805021:
ממש מושך!! אני לא מסוגלת לקנות לילדים ספרים שלא מצוירים טוב או עם גרפיקה גרועה, אפילו הטקסט מצוין, סתם הבלחה אישית.... סוף סוף יהיה לנו עוד ספר טוב!!

מותר לשאול באיזה פורמט זה יוצא?

הצלחות!!!

תודה!
פורמט גדול למדי, לא מדדתי... אבל יפה.
שוב אני מדגישה - הספר הוא לא שלי,
לא כתבתיהו ואף אינני קשורה למכירות שלו לתשומת לב כל המאחלים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;805049:
משתפר מאוד

מבחינת צבע בסגנון כזה לדעתי מתאים יותר צבעים עזים וחזקים וכאן זה יפה אבל חלש

דעתי האישית בלבד

אני מסכימה עם הדעה הזו,
קשה מאד לקבל ספר שנה וחצי אחרי שהוא צויר!
כל חודש מתקדמים בעוד משהו, וזה לא כל כך נחמד הפלשבקים האלו, אבל ניחא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה