שיתוף ספר חדש ואיורים בסגנון חדש ;)

• הוסף לסימניות
יפיוף!!!
איזה כיף של עבודה!!

• הוסף לסימניות
חמוד השילוב הוורוד
הוא משדר אופטימיות, בטחון, מקום, הרפיה, ויתור, בעצם מבטא כנראה את מטרת הספר

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר!
בוגר ומלא שיק.
וגם העיצוב מיטיב עם הציורים לגמרי.

• הוסף לסימניות
לא משנה באיזה סגנון תציירי בסופו של דבר
אני אוהבתתת את הציורים שלך
כיף לגלות עוד צדדים בציורים שלך

• הוסף לסימניות
חבל שלא שאלתי גם איזה פונט, הייתי חוסך עוד הודעה...

• הוסף לסימניות
סגנון מיוחד.
קווי עץ עדינים.
צבעים עליזים.
רואים שזו - עבודה עם נשמה!

• הוסף לסימניות
איזה ציורים יפים!
לא משנה מה תציירי, תמיד הציורים שלך יהיו כאלו מיוחדים...

• הוסף לסימניות
וואי מיוחד מאוד
והאיורים מכניסים לאווירה של הספר

• הוסף לסימניות
וואווו איזה סגנון מיוחד!!
והצביעה ממש שובת לב... תמימות מתוקה כזאת...
אהבתי!

• הוסף לסימניות
מרים יעל!! הגשמת לי חלום אמיתי!!
כל פעם שפתחתי ספרי ילדים נשמתי עמוק, למה, למה הם כל כך נטולי שאר רוח, באמת הפריע לי.
והנה הבאת לנו את זה בגדול, בענק, ומכאן בבקשה תמשיכי ותהפכי את זה לז'אנר.
ואולי לעידוד: אני לא מאיירת ולא מבינה בציור. יש גם אנשים סתמיים שחפצים בזה ומעריכים !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה