מידע שימושי ספר חדש,מענין ועב כרס-יש חיה כזו?

@מקהלה ,
חיה הרצברג כותבת יותר לעומק.
גם ברגש. וגם ברוחני.
עדיין'אנשים מקריסטל ונחושת' של עטרה- מקסים!
למה?
אני קוראת את חיה הרצברג ומאוד נהנת
ויש לה גם מאמרים ששולחת- וקוראת בעונג רב.
ועדין חושבת שמתאים לה לכתוב את זה
ודאי שזוהי רק השערה

מודיעין עילית, סורייייי
אם תשלמי לי ת'הפרש אולי נעבור

אני עובדת בחנ''מ ככה שאין לי בעיה של התניידות....
בואי נחשוב רגע,
יש 4 בצוות שלנו ממודיעין עלית.
לפחות 4. מה שאני יודעת..
אז מה את רוצה ממני?
ומה יש לך להשאיל לי?
אל דאגה,
אני קוראת מ-ה-ר!!!
וכמובן בלי אוכל.... ;)

למה?
אני קוראת את חיה הרצברג ומאוד נהנת
ויש לה גם מאמרים ששולחת- וקוראת בעונג רב.
ועדין חושבת שמתאים לה לכתוב את זה
ודאי שזוהי רק השערה

בסוף נגלה שאנחנו בכלל מכירות....
גם אני קוראת אותה במייל ושומעת אותה בשיעורים שלה-
ונהנית מאוד!!!!!!!!!!!!!!
אה, מעניין... ;););)

@מצב כפית
ח. הרצברג שלחה משהו לפני יו"כ?
היה מוזר לי שהיא לא שלחה, או אולי אני לא קבלתי..
שלום וברכה,

זמנית אינני יכולה לענות במייל

ניתן ליצור קשר במספר 050******3

שנה טובה ומתוקה

זה הודעה אוטומטית שקיבלתי מהמייל שלה
אולי יש קשר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה