דיון ספר חדש עם מיטב הטורים? רק תשובות כנות מהקישקעס בבקשה.

• הוסף לסימניות
ספר עם בערך 100 טורים שזכיתי לכתוב. הומוריסטיים, עם הרבה אפיון של הדמות המרכזית (המספר).
חלק מהטורים פורסמו כאן עם השנים, (דוג') חלק ברשימת התפוצה, חלק הקטן טרם.
נוסיף להם איורים תואמים, דברי פתיחה. עטיפה יפה. כמובן עריכה חוזרת ורצינית.

אז זה לא מתח, לא סדרת מתח, לא ספר שלום בית (ואף אשה לא תחשוב אחרי קריאת הספר שבעלה פסיכופט או הפרעת אישיות גבולית).
רק טורים.

מה הסיכוי שתקנו?
האמת שהמחשבה נפלה לי דווקא אחרי כמה קוראים שכתבו לי כך, אבל אתם - אל תרחמו עליי.
כיתבו ישירות וברור את דעתכם.

• הוסף לסימניות
ספר עם בערך 100 טורים שזכיתי לכתוב. הומוריסטיים, עם הרבה אפיון של הדמות המרכזית (המספר).
חלק מהטורים פורסמו כאן עם השנים, (דוג') חלק ברשימת התפוצה, חלק הקטן טרם.
נוסיף להם איורים תואמים, דברי פתיחה. עטיפה יפה. כמובן עריכה חוזרת ורצינית.

אז זה לא מתח, לא סדרת מתח, לא ספר שלום בית (ואף אשה לא תחשוב אחרי קריאת הספר שבעלה פסיכופט או הפרעת אישיות גבולית).
רק טורים.

מה הסיכוי שתקנו?
האמת שהמחשבה נפלה לי דווקא אחרי כמה קוראים שכתבו לי כך, אבל אתם - אל תרחמו עליי.
כיתבו ישירות וברור את דעתכם.
אפשר גם במייל, כמו תמיד: ng054ng ג'ימייל.
לדעתי, שמתבססת על הטור שבקישור וטורים מסגנונו בלבד,
זה לא ממש טורים שמתאימים לספר.
הם נכתבו לפלטפורמה דיגיטלית, וזה גם האופי שלהם.
אולי יש טורים מתאימים יותר, ויש פחות,
אבל זאת דעתי הכללית.
וזה המקום לציין שקראתי בהתלהבות אדירה טורים שלכם בפרוג וספר אמיתי, מנייר.
(לא לבחון אותי, תודה. לא, סתם חרדת בחינות נפוצה. )
אה, וגם ניסיתי להרשם לרשימת התפוצה. לא הצלחתי, זה כבר קשור לכישורי הטכניים- טכנולוגיים.

• הוסף לסימניות
לדעתי, שמתבססת על הטור שבקישור וטורים מסגנונו בלבד,
זה לא ממש טורים שמתאימים לספר.
הם נכתבו לפלטפורמה דיגיטלית, וזה גם האופי שלהם.
אולי יש טורים מתאימים יותר, ויש פחות,
אבל זאת דעתי הכללית.
וזה המקום לציין שקראתי בהתלהבות אדירה טורים שלכם בפרוג וספר אמיתי, מנייר.
(לא לבחון אותי, תודה. לא, סתם חרדת בחינות נפוצה. )
אה, וגם ניסיתי להרשם לרשימת התפוצה. לא הצלחתי, זה כבר קשור לכישורי הטכניים- טכנולוגיים.
אני מתכוון לעריכה שמאטה את הקצב שלהם.
תודה רבה על הפרוט.
(לגבי רישום - אפשר לכתוב את כתובת המייל באותיות גדולות, אין לי מושג אבל זה עובד בד"כ)

• הוסף לסימניות
בקיצור - שמעתי פה "לא".
זה הסיכום?

• הוסף לסימניות
בעד.

חוץ מזה:
כמובן עריכה חוזרת ורצינית.

את זה אל תעשה.

אפשר מעבר ומבט חוזר לוודא שהכל עדיין רלוונטי וכדומה ולסנן דברים שלא יובן הקשרם משיקולי אקטואליה. אבל לא (!!!) עריכה רצינית וחוזרת ורצינית וחוזרת, רצינית אמרנו כבר? שתהרוג את געציל ז"ל פעם נוספת.

כל הנ"ל לפי קבצנות דעתי בלבד.

• הוסף לסימניות
בעד.

חוץ מזה:

את זה אל תעשה.

אפשר מעבר ומבט חוזר לוודא שהכל עדיין רלוונטי וכדומה ולסנן דברים שלא יובן הקשרם משיקולי אקטואליה. אבל לא (!!!) עריכה רצינית וחוזרת ורצינית וחוזרת, רצינית אמרנו כבר? שתהרוג את געציל ז"ל פעם נוספת.

כל הנ"ל לפי קבצנות דעתי בלבד.
אבל העלו פה נקודה נכונה. הקצב מהיר מידי. גם אדוני כתב את זה בעצמו בביקורת המופלאה על געציל - מהיר מידי.

• הוסף לסימניות
מי העלה נקודה כזו? לא ראיתי.

עכ"פ כמדומני שגם בציבור הכללי יוצאים ספרים בסגנון כזה ובשופי. ואדרבה חוסר המחויבות לסגנון העדרי או למטרה מסוימת הם אלו שמבדלים ומקדמים אותם.

• הוסף לסימניות
1766319185002.png

unnamed (4).jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה