ספר חדש

• הוסף לסימניות
מודפס בימים אלו...ספר באנגלית שכתבתי ואיירתי.

קבצים מצורפים

• sick at home cover-.jpg
    3.2 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מזל טוב שיהיה לך בהצלחה נראה ממש טוב.

• הוסף לסימניות
רחלי, איזה מהמם!!!
ממש יפה ומזמין, נעים לעין! אהבתי מאד.
הרבה הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
רחלי נראה חמוד נורא~
למה לא עוד עמוד או שניים

• הוסף לסימניות
נכון... רחלי את חייבת להעלות מבפנים.
ולמי שלא מכיר את הכתיבה של רחלי ורק את הציורים...
אז זה משובח לא פחות! :)
הבן שלי מחכה בכליון עיניים שייצא עוד הרשי וגרשי.

• הוסף לסימניות
נכון... רחלי את חייבת להעלות מבפנים.
ולמי שלא מכיר את הכתיבה של רחלי ורק את הציורים...
אז זה משובח לא פחות! :)
הבן שלי מחכה בכליון עיניים שייצא עוד הרשי וגרשי.

• הוסף לסימניות
חמוד ומושך! מקסים!

• הוסף לסימניות
תודה רונית ושירי
אשתדל להעלות מבפנים היום-מחר.

• הוסף לסימניות
איזה יופי, רחלי.
את גם הגרפיקאית? (אני רואה שכתוב דויד בצד...)

• הוסף לסימניות
לא...עד כאן כשרונותיי המזהירים.

• הוסף לסימניות
לבת שלי יש ספר אנגלית שלך.
והציורים כ"כ מרגשים אותה להתחיל ללמוד..
עד שנאלצתי להתחיל לספר לה קומיקסים משם ולחדש את האנגלית העילגת שלי (נס שצבעים אני יודעת)..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה