ספר טוב על גידול תינוקות

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
אני מחפשת המלצות לספר איכותי על גידול תינוקות כמתנה ליולדת,
תודה.

• הוסף לסימניות
"מה הילד צריך לעשות בשנה הראשונה" נחשב ספר טוב

• הוסף לסימניות
נהנתי מהספר "גדלים ביחד" של דינה כהן.
(וכן, נראה לי שהכותבת הקודמת התכוונה ל: "מה לצפות בשנה הראשונה")

• הוסף לסימניות
ממליצה גם כן על "גדלים ביחד"
ספר מקסים! מקיף הכל ומתאים מאד לאמא יהודיה
קיבלתי מתנה ללידה ואני קוראת בו המון, בכל שלב חדש שהבן שלי מגיע אליו

• הוסף לסימניות
הספר גדלים ביחד-
של איזה הוצאה?

• הוסף לסימניות
יש ספר בשם "כגמול עלי אמו"- בנושא גמילה.
כל סוגי הגמילות- גמילה ממוצף, מהנקה, מטיטול וכו'.
ספר מקסים ומועיל.

• הוסף לסימניות
יש ספר, לא חרדי אמנם, אבל שמעתי שהוא מקסים.
"הלוחשת לתינוקות"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1098182:
"הלוחשת לתינוקות"

ספר מדהים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1098182:
"הלוחשת לתינוקות"

יש לי אותו, הוא באמת מומלץ. הספר הוא לא התפתחותי, כל שלב ושלב, אלא איך להתייחס ולהתנהג באופן כללי עם תינוקות. ספר נהדר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1098540:
הלוחשת לתינוקות- איפה משיגים?

סטימצקי. צומת ספרים. באינטרנט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה