כללי ספר טלפונים

• הוסף לסימניות
אני צריכה להתיעץ איתכם:
מדובר בספר טלפונים של שדכנים ושדכניות בכל הארץ. אמורים למכור בבתי כנסת, ישיבות וחנויות. (ז.א. קהל היעד העיקרי זה בחורים). 70% זה מגזר חרדי ודתי והשאר -מגזר כללי. העיצוב צריך להיות מושך עין ולעורר אסוציאציות על שידוך (חתונה). איזה מהעיצובים הכי קולע במטרה?
צפה בקובץ המצורף 106581
צפה בקובץ המצורף 106582
צפה בקובץ המצורף 106583
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• . b.jpg
    KB 945.8 · צפיות: 21
  • PBOOK003.jpg
    KB 211.3 · צפיות: 17
  • PBOOK004.jpg
    KB 203.6 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
האדום. יפה מאד, מקורי.

• הוסף לסימניות
השני, אולי הטלפון יכול להיות שהוא באמת מיותר
מאוד מיחוד

• הוסף לסימניות
השני, אולי הטלפון יכול להיות שהוא באמת מיותר
מאוד מיחוד

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שהאדום הכי מושך, אך אם קהל היעד הוא לפחות בחלקו, בחורים חרדיים- לא יודעת אם זה המתאים.
(הראשון לא מספיק חי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;658955:
אך אם קהל היעד הוא לפחות בחלקו, בחורים חרדיים- לא יודעת אם זה המתאים.
(הראשון לא מספיק חי)

לדעתך זה לא מתאים לבחור חרדי? חשבתי הרבה על זה, אבל גם מי שמזמין את העבודה וגם בעלי (בתור אנשים חרדיים) לא ראו בזה משהו שיכול לדחות בחור חרדי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י alizae;658962:
לדעתך זה לא מתאים לבחור חרדי? חשבתי הרבה על זה, אבל גם מי שמזמין את העבודה וגם בעלי (בתור אנשים חרדיים) לא ראו בזה משהו שיכול לדחות בחור חרדי.

אשמח לשמוע את דעתכם.
לא אוכל לומר בברור שזה לא מתאים (אני לא בחור...) אך זה לא מריח לבחור חרדי, ולאו דווקא בגלל האדום אולי יותר בגלל הסגנון של העיצוב, נראה לי שעדיף משהוא יותר כללי, זאת דעתי , אולי יש שיחלקו עלי.

• הוסף לסימניות
נו..לא להגזים .
העיצוב אכן גזעי,אך לענין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולו;658988:
נו..לא להגזים .
העיצוב אכן גזעי,אך לענין.
[ממילא הבחורים שמחזיקים כאלו ספרים הם לא החניוקים של הדור אה...]

נכון, לא לחניוקים, אלא למי שמחפש שידוך בעצמו. (כמו שאני מבינה), או להורים, (אבל לא נראה לי).
ז.א. אנחנו מדברים על בחורים שמסוגלים להתקשר לשדכן/שדכנית בעצמם.

• הוסף לסימניות
אם רוצים למכור את זה בחנויות- השלישי.
אבל אם רוצים למכור גם בבתי כנסת ובישיבות- הראשון, ולא משנה מי קהל היעד, כריכה כמו השני והשלישי לא מוכרים בבתי כנסת ובישיבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יערי;659000:
אם רוצים למכור את זה בחנויות- השלישי.
אבל אם רוצים למכור גם בבתי כנסת ובישיבות- הראשון, ולא משנה מי קהל היעד, כריכה כמו השני והשלישי לא מוכרים בבתי כנסת ובישיבות.

בטח שמשנה,
אני חושבת שהראשון מדי נשי, ואם הקהל זה לא נשים, אז זה לא מתאחם.
שוב פעם אני אומרת שדמובר בבחורים שמחפשים שידוך בעצם ומתקשרים לשדכנים ושדכניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י alizae;659006:
בטח שמשנה,
אני חושבת שהראשון מדי נשי, ואם הקהל זה לא נשים, אז זה לא מתאחם.
שוב פעם אני אומרת שדמובר בבחורים שמחפשים שידוך בעצם ומתקשרים לשדכנים ושדכניות.
יכול להיות שהראשון גם נשי, אבל תמונה של שמלת כלה לא מוכרים בישיבות. נקודה. אולי בישיבות תיכוניות.

• הוסף לסימניות
הרעיון בראשון נראה טוב יותר. אולי כדאי לטפל קצת בטיפוגרפיה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את העיצוב השני והשלישי, לא נעים לומר, אבל יזרקו את זה בבתי כנסיות.
אבל, אני מבני ברק ופה גם את הראשון יכולים לזרוק....לא מתאים למקום.
מה שכן, הראשון מעודן והתקבל יותר ברוח טובה בכל מקום.

• הוסף לסימניות
הראשון הכי שמרני, השני חסידי -חסידי מודרני, השלישי ליטאי - ליטאי מודרני ולמגזר הכללי.
בקיצור נשאר להתלבט בין הראשון לשני.
לדעתי מקום שמרני מאד לא יכניס את השני, מה שזה אומר שהעיצוב הראשון קצת יותר פשוט, אבל גם נראה יותר רציני, וגם מתאים לכולם.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם את זה יזרקו?
צפה בקובץ המצורף 106616
מעניין האם כל זכר למשהו נשי לא מקובל? אם כן, אז מה כדאי לעשות כדי לא להתרחק מענייני השידוך? רק פאזל שחור ולבן?

קבצים מצורפים

• PBOOK001.jpg
    KB 179.6 · צפיות: 69

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה