כללי ספר טלפונים

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב ספר טלפונים, הקבצים מגיעים באקסל- אשמח אם למישהו יש אולי מדריך מסודר- או מישהו שיוכל להסביר לי.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נו בכל אופן~~
אויל יש למישהו קצת ידע.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה גדולה באקסל אבל אני חושבת שכדי לך לייבא את זה לאינדיזיין.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה!
נכון את צודקת, ותודה על העזרה
אבל צריך לערוך את זה עם טאבים וכאלו~~~
וזה אני לא בדיוק יודעת.

נכתב ע"י דני;707590:
אני לא מבינה גדולה באקסל אבל אני חושבת שכדי לך לייבא את זה לאינדיזיין.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
פשוט לנסות שוב ושוב

נכתב ע"י 701 סמייל;707608:
תודה!
נכון את צודקת, ותודה על העזרה
אבל צריך לערוך את זה עם טאבים וכאלו~~~
וזה אני לא בדיוק יודעת.

אני ממליצה לך לנסות לייבא.
לא הול? משנים משהו באקסל, או בהגדרות הייבוא ומנסים שוב......
עד שמצליחים,
אם תתקלי בשאלה ספציפית תכתבי בפורום וננסה לעזור.....

• הוסף לסימניות
לטבלה יש ליצור תיבת טקסט.
Table > Insert Tabl e , פותח הגדרות למס’ טורים ) Colums ( ושורות ) Raw (, להגדיר כיוון משמאל לימין.
בחירת טור / שורה / פינה - ע”י כלי הטקסט, ולהשחיר.
מ עבר בין טורים - Tab . בתא האחרון בטבלה הקשה על Tab תוסיף שורות.
ENTER מוסיף שורה באותה משבצת.

להוסיף שורות / טורים -
Insert , נותן אפשרות לפני / אחרי השורה הנוכחית.

למחיקה - .Delete
לפתיחת תפריט הטבלה - Window > Type And Table > Table , אפשר לבחור שם ע”י אייקונים, או דרך
ת פריט ה- Table בסרגל.
יש כפתורים לישור / מרכוז הטקסט.
הרחבת שורות וטורים - ע”י החץ. להרחבת שורה אחת - עם SHIFT . אם נרחיב טור או שורה אחרונים בצירוף
SHIFT זה יורחב בפרופורציה.
פיזור - Distribute - לאורך ולרוחב.
פיצול -

Split

לאחד -

Merge

עיצוב טבלה
Table Option s - מכל אפשרות בו נפתח חלון עם לשוניות.
למילוי התאים - לבחור שורה / טור ובחלון Swatches לצבוע.
למילוי משתנה -

Fills , אפשר להגדיר שורות או תאים, ולמלא בסדר קבוע. לקבוע מאיזה שורה להתחיל, והיכן

לסיים.
בעת עבודה עם טבלה, הסרגל של כלי הטקסט משתנה לעיצוב טבלה.
אפשר לבחור עיצוב מסוים ולתת לו סטייל - Type of Table > Table Style
שורת כותרת - Header , שורת סיכום

Footer . שורות אלו קבועות, יופיעו בראש ובסוף כל עמוד בטבלה בת מס’

עמודים.
אם יש לי כבר טבלה, אני יכולה להחליט על שורה שתהפוך לראשונה / אחרונה - - Convert To Header
בתפריט.
שורות אלו מופיעות בכל העמודים, אך ניתנות לעריכה רק בעמוד הראשון.
אפשר להגדיר כמה שורות כותרת.
טקסט קיים - אפשר להמיר לטבלה - Convert Text To Table , ולבקש הפרדה, בד”כ טאב, בין הטורים או
השורות, או Comma - פסיק.
הפרדה בין השורות - זה Return = Paragraph כלומר - מעבר פסקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה