ספר יפה לילד בגיל שנתיים

• הוסף לסימניות
על איזה ספר הייתם ממליצים לילד בגיל שנתים?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
הספר המתוק/החמוד הזה
תלוי בתקציב
ותלוי אם לאמא שלו זמן לספר לו

• הוסף לסימניות
שעת סיפור

• הוסף לסימניות
הספר הראשון שלי. (חובה אם לא קנית עד עכשיו)
שעת סיפור נהדר ברמה יותר גבוהה לגיל 3-4

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1357146:
הספר הראשון שלי. (חובה אם לא קנית עד עכשיו)
שעת סיפור נהדר ברמה יותר גבוהה לגיל 3-4

3-4??

הילד שלי מיצה אותו מכל כיוון כבר עכשיו (2.5) !

מעניין לאן הובלת אותו עם הדמיון והתמונות...

• הוסף לסימניות
יש לי את שלושת הספרים האלו.

יש עוד ספרים לגיל הזה?

• הוסף לסימניות
יש לי מצווה-ספר מדהים, כתוב יפה, עם ציורי גדי פולק, גדוש בסיפורים וציורים מרהיבים. הילדים אצלי(בת שנה ותשע, ובן כמעט חמש) ממש אוהבים!

• הוסף לסימניות
מילים ראשונות - מתאים כבר מגיל 1 שנה עד 3
מגדל של קוביות בניתי - דבורה עומר

• הוסף לסימניות
מילים מרגישות גם נחמד.

• הוסף לסימניות
אמא מה זה.
מומלץ מאד לגיל הזה!!

• הוסף לסימניות
באותה הזדמנות ראיתי שאף אחת לא המליצה על הספר מה ומי בעולמי, מישהי אולי בכל זאת כן מכירה אותו? זה מתאים לגיל שנתיים? ומה יותר מומלץ זה או הספר המתוק הזה?

• הוסף לסימניות
לי יש מה ומי בעולמי מנויילן והבת שלי (3) לא גומרת לדפדף בו! היא כבר יודעת את כל החרוזים והסיפורים ובכל זאת תמיד מנסה את מזלה שאני אספר לה שוב (לפחות אני יכולה לספר בלי לקרוא מהכתוב ;) ) והיא אחת שממצה מהר עניין... אני ממליצה בחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה