אפשר לראות סקיצה?
עכשיו ברצינות, ידוע לך מה הלו''ז?
לא מאמין שיהיה גמור לפני סוף הקיץ,עכשיו ברצינות, ידוע לך מה הלו''ז?
נפק''מ אם להמשיך לחפש יד שנייה?
תודה מראש
יש לי בPDF
תודהלא מאמין שיהיה גמור לפני סוף הקיץ,
אולי בנתיים תלך על זה
תודה
יש שינויים בתוכן הספר?
או שזה רק ההדרה?
יש חדש?לא מאמין שיהיה גמור לפני סוף הקיץ,
אולי בנתיים תלך על זה
יש חדש?
אם צריך הגהה תוכל לפנות בפרטי
אתה יכול לשלוח לי?יש לי בPDF
שלום וברכה, אשמח מאוד אם תוכל לשלוח לי את הספר ב-pdf.יש לי בPDF
אפשר להשיג אצל משפחת אברהם ברחוב גני גד בני ברק או במספר טלפון 053-3182162יש חדש?
אם צריך הגהה תוכל לפנות בפרטי
יש שם חידושים?אפשר להשיג אצל משפחת אברהם ברחוב גני גד בני ברק או במספר טלפון 053-3182162
אפשר?יש לי בPDF
יצא בסוף?עוד לא,
זה תלוי בעוד כמה גורמים העוסקים בזה,
צילום,
ציור,
הגהה,
אותיות
יצא בסוף?
אפשר להשיג אצל משפחת אברהם ברחוב גני גד בני ברק או במספר טלפון 053-3182162
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים