ספר לימוד ויריי

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ מנסיון על ספר ללימוד ויריי לסקאצאפ.

• הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות קניתי מעומרי רון.. מאוד מעניין והסברים מדוייקים מפורטים ומסודרים. ממליצה..

• הוסף לסימניות
אפשר ללמוד את התוכנה רק מהספר ?

• הוסף לסימניות
לי יש את של עומרי רון וגם של משה שמש שתיהם מעולים

• הוסף לסימניות
גם לי יש את של משה שמש והוא ממש לא מובן! א"א ללמוד ממנו לבד לכן שאלתי אם הספר של עמרי רון יותר מובן ומאפשר למידה עצמית

• הוסף לסימניות
עומרי רון
יש לי אותו

• הוסף לסימניות
ואם כבר כדאי לך יותר ללמוד רוויט
זה עושה את מה שאוטוקד סקצאפ ורוויט עושים ביחד בפעם אחת

• הוסף לסימניות
ואם כבר כדאי לך יותר ללמוד רוויט
זה עושה את מה שאוטוקד סקצאפ ורוויט עושים ביחד בפעם אחת
מה הכי כדאי להדמיות תלת מימד
סקאצאפ+ויריי, 3D MAX+ויריי או רוויט או משהו אחר

• הוסף לסימניות
מה הכי כדאי להדמיות תלת מימד
סקאצאפ+ויריי, 3D MAX+ויריי או רוויט או משהו אחר
תלוי מה המטרה שלך...
אם את רוצה להתמקד אך ורק בהדיות אז 3DMAX אם זה משהו נלווה לתחום העיצוב או שירות נוסף שאת נותנת ללקוחות או אדריכלים אז מספיק סקצ'אפ נותן תוצאה מעולה..

• הוסף לסימניות
בפרוג הפסיקו ללמד 3dmax בקורס של הדמיות אדריכליות ומלמדים רק סקצאפ , ויריי ופוטושופ.

• הוסף לסימניות
הם טוענים שאפשר להגיע להדמיות ברמה מאד גבוהה בלי 3dmax

• הוסף לסימניות
אחד המרצים בפרוג בדיוק המליץ על הספר ןרוצה "לתווך"בין קבוצתנו לבין המוציא לאור במחיר מוזל .
אם את עדיין מעוניינת אצור איתך קשר שיהיה לי יותר מידע..

• הוסף לסימניות
תכתבי בגוגל עומרי רון ואת מזמינה דרך האתר
אני ממליצה לך לדבר איתו בטלפון לפני זה הוא גם עושה דילים והנחות תלוי בכמות הספרים
ואני הכי ממליצה להוסיף ללמוד פוטושופ - אני עושה עם זה הדמיות אני חוסכת לי מלא עבודה מה שלוקח לי בווירי וסקצאפ יום שלם אני עושה בשעה בפוטושופ - כמובן כתוספת

• הוסף לסימניות
אחד המרצים בפרוג בדיוק המליץ על הספר ןרוצה "לתווך"בין קבוצתנו לבין המוציא לאור במחיר מוזל .
אם את עדיין מעוניינת אצור איתך קשר שיהיה לי יותר מידע..
כן!
בהחלט מעוניינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה