כללי ספר לימוד

• הוסף לסימניות
התבקשתי לעצב ספר לימוד כ 160 עמודים כל עמוד כלל עבודה מדויקת בפני עצמו
העבודה נמשכה המון זמן בעקבות המונמון תיקונים ושינויים והמתנה לציירת.............וכו' וכו'
כולל גם עיצוב עטיפה!
הייתי שמחה לשמוע כמה הייתם לוקחים על כזו עבודה???? :eek:

• הוסף לסימניות
שלא תאמינו כמה מציעים לי...................

• הוסף לסימניות
מתבישת לומר הרבה הרבה הרבה פחות
אם אפשר לבקש עוד כמה הצעות מחיר אני אשמח לשמוע עוד חו"ד
תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
7000

• הוסף לסימניות
על העימוד עצמו הייתי לוקח 8000 (50 ש"ח לעמוד)
עיצוב עטיפה תלוי בדרישות הלקוח ורמת ההשקעה הנדרשת, בין 400 ל-1200.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;700858:
התבקשתי לעצב ספר לימוד כ 160 עמודים כל עמוד כלל עבודה מדויקת בפני עצמו
העבודה נמשכה המון זמן בעקבות המונמון תיקונים ושינויים והמתנה לציירת.............וכו' וכו'
כולל גם עיצוב עטיפה!
הייתי שמחה לשמוע כמה הייתם לוקחים על כזו עבודה???? :eek:

נשמע שהעבודה כבר בוצעה,
להבא רצוי לתת הצעת מחיר בכתב, מראש. כך לא תעמדי כעני בפתח בסוף, ותבקשי בחשש את המגיע לך בדין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה