נכתב ע"י grafix;1228734:אלירן בקניון רב שפע, באים אליו מכל רחבי הארץ לחלאקה,
רצוי לתאם בטלפון, ולבקש שאלירן בעצמו יספר אותו.
נכתב ע"י גולדס;1527006:אייל הספר בגני גאולה.
מעולה!
מצטרפתפיני הספר בגאולה, מומחה גדול לתספורות ילדים, מומלץ ביותר!!
פוני ופס זה תלוי באיזה קהילה.היי
מחפשת גם ספר לחלאקה לילד חסידי בירושלים
זה ילד ראשון שלי שאני עושה חלאקה, האם מישהי פה יודעת להגיד לי מה מקובל במגזר החסידי
האם תספורת עם פוני ופס לילד קטן זה מאוד חריג
אנחנו משפחה כלל חסידי, במשפחה המורחבת זה לא כ"כ נהוגפוני ופס זה תלוי באיזה קהילה.
אינו דומה ילד בעלזאי מקוסקט, לילד עם חוש נגינה מפותח כיאה למודז'יצאי הגון...
אם לא עושים פוני ופס, אבא יכוללהיות ספר מצויין.
קצת סבלנות, להתקדם שכבה אחר שכבה, והילד נראה חתן...
אף אחד לא יוכל להכריע בזה במקומכם.אנחנו משפחה כלל חסידי, במשפחה המורחבת זה לא כ"כ נהוג
אני מאוד אוהבת את הסגנון הזה אבל לא רוצה שהילד יראה שונה במיוחד
כעת הוא לומד בגן ושנה הבאה ייכנס ללמוד בחיידר כלל חסידי
תודה על ההמלצההלכנו לאברהם הספר ברחוב אשתורי הפרחי בגאולה
ספר וותיק מאד עם המון נסיון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים