דרוש מידע ספר/ מחברת מתכונים

• פותח הנושא S.g
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למישהי רעיון במה אפשר לרשום מתכונים בצורה כזאת שישאר ברור הרבה זמן ולא ימחק מרטיבות או כל דבר אחר?
אני רושמת מתכונים במחברת וכל כמה שבועות צריכה להעתיק מחדש ויש ברוך ה' הרבה מתכונים אז זה ממש לא קל.
יש לי גם ספר מתכונים אבל בגלל שמחולק לנושאים אין הרבה מקום לרשום מתכונים מכל סוג. (עוגות, מרקים, מנות ראשונות וכדו')
האם עדיף לקנות כמה ספרי מתכונים ולרשום שם או יש רעיונות לצורה אחרת שתישמור על נקיות המתכון.
אני לא מצליחה לשמור על המתכונים נקיים ויבשים, אולי יש כאלה שכן אז תגלו לי איך.
אני אישה שאופה בדיוק לפי המתכון ולא בערך ולכן צריכה את המתכון ממש לידי ולכן המתכון מתלכלך בשוקולד וכדו'...ואז גם לא נעים לי להשתמש בזה ולכן אפילו אם המתכונים קריאים אני מעתיקה כל כמה שבועות מחדש.

• הוסף לסימניות
לי יש קלסרי מתכונים
כל מתכון שאני כותבת אני מכניסה לניילונית
ובכל פעם שאני צריכה מתכון מסוים אני מוציאה מהקלסר
את המתכון שבתוך הניילונית וכך המתכון נשאר נקי
אם הניילונית מתלכלכת אני יכולה לנקות אותה או להחליף בניילונית חדשה
נוח ושומר על המתכונים נקיים ומסודרים.

• הוסף לסימניות
לי יש קלסרי מתכונים
כל מתכון שאני כותבת אני מכניסה לניילונית
ובכל פעם שאני צריכה מתכון מסוים אני מוציאה מהקלסר
את המתכון שבתוך הניילונית וכך המתכון נשאר נקי
אם הניילונית מתלכלכת אני יכולה לנקות אותה או להחליף בניילונית חדשה
נוח ושומר על המתכונים נקיים ומסודרים.
כנ"ל.
השקעתי וכתבתי את זה בעצמי;) ואז גיליתי שהתגובה הזאת יותר ברורה ומובנת.
ממליצה בחום על קלסרי מתכונים.
המלצתי לכמה חברות שטעמו וראו כי טוב ומאז לא חזרו להשתמש במחברות וכדומה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה