כללי ספר משפחתי

• הוסף לסימניות
לקוחה ביקשה הצעת מחיר לספר משפחתי- סיפור חייה של הסבתא.
מדובר בעימוד ועיצוב באינדיזיין+ עבודה על תמונות בפוטושופ

100 עמודי word גודל פונט 14.
3 פרקים מרכזיים ובתוכם כותרות משנה.
30 תמונות מפוזרות לאורך הטקסט, ולא מרוכזות יחד כאלבום.
פונט אחד מרכזי. ועוד 3-4 פונטים אחרים בהתאם לתוכן המשתנה.
תמחור נפרד- עיצוב כריכה.
מה דעתכם? כמה לתמחר?

וסתם תהייה- האם זה משנה לדעתכם בתימחור אם זה עימוד ספר שיודפס באלפי עותקים או בעימוד ספר לאנשי המשפחה כ-70 עותקים בלבד?
אשמח לתשובותיכם!

תודה, יעל;)

• הוסף לסימניות
כל כך הרבה צפיות ואף אחד לא יכול לעזור לי?
אפילו כיוון... משו...

תודה!

• הוסף לסימניות
קשה לענות תשובה על זה כי.....
נגיד שתבקשי 50 ש"ח לעמוד,
זה יגיע ל- 5000 ש"ח בערך (ולי קשה להאמין שישלמו מחיר כזה לספר זמני)

אז את צריכה להרגיש במה מדובר כמה הם רציניים ולחשב את כמות השעות שזה ייקח
ולקחת בהתאם לזה ותחשבי שלפחות תרוויחי סכום טוב כל שעה

לגבי הכמות אותך זה לא מעניין אותה זה יעניין בהוצאות ההדפסה אבל אותך לא!

• הוסף לסימניות
לא מעניין אותך כמות העותקים. כי את יכולה באותו זמן לקבל עבודה שתקבל 60,000 עותקים.. מבינה?

• הוסף לסימניות
שאלה קשה...

אני גם חושבת כמו דויד א.
קשה לתמחר ספר כזה גם כי זה פעם ראשונה וגם כי אין לך אפשרות לצפות מראש כמה זמן זה ייקח.
תסבירי את זה ללקוח ותגיעו להסכם לגבי תשלום לפי שעה.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה הגיון בתימחור לפי שעה, במיוחד אם את מתחילה.
וצריכים להיות ריאליים כשמתמחרים. ברור שיש הבדל בין משפחה לבין עסק שמדפיס חופשי כדי שיהיו לו הוצאות.

• הוסף לסימניות
לדעתי:
כדאי לתמחר לפי עמוד (עמודים סופיים - כמה עמודים שיצאו בסוף.
כמובן עם הסכם שמפרט מספר ההגהות הכלולות ותוספת על שעות הגהה נוספות.

מחיר של 50 ש"ח לעמוד בעיצוב שאת מתארת נשמע לי הרבה מדי. במיוחד לכמות של 100 עמ' ומעלה.
(אבל אולי את מעצבת -על...)
איני מכירה את רמת העבודות שלך. אבל נראה לי שבין 20-40 ש"ח לעמוד זה יותר מתאים למציאות.
כריכה וגם מחיר עימוד - תוכלי אולי להעזר במחירון פרוג לקבל סדרי גודל של מחירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה