התייעצות ספר מתכונים בהדפסה אישית

• הוסף לסימניות
אנו רוצים לקנות לאמא שלנו מתנה,
ספר מתכונים מיוחד עם הדפסה אישית שיאגד את כל המתכונים המשפחתיים שלנו (שעכשיו הם על דפי ממו מקומטים, דחוסים בתוך מחברת עתיקה)
יש לציין שאת המתכונים כמובן נכתוב בעצמנו, לא מדובר על הדפסת ספר עם הקלדה, רק שהכריכה תהיה מעניינת.
יש לכם רעיון איפה אפשר לקנות דבר כזה, בפוטו אין להשיג - ביררתי.

אני מוכנה גם לשלם יקר בשביל מוצר איכותי.....

• הוסף לסימניות
באתר של אהבה קטנה
יש שם כמה דוגמאות מוכנות - שאפשר לשלב בהם שם/ משפט לפי בקשת הלקוח

• הוסף לסימניות
באתר של אהבה קטנה
יש שם כמה דוגמאות מוכנות - שאפשר לשלב בהם שם/ משפט לפי בקשת הלקוח
דווקא הסתכלתי שם,
אבל הגודל הוא A5
קצת קטן מדי, לא?

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי שם ודוקא נהניתי מהגודל,
בעיני זה נוח - המתכון "ממלא" את הדף,
עמודים של A4 מדי גדול בשבילי...
ענין של נוחות אישית.
הזמנת שם?
וזה באמת איכותי, כריכה טובה או סתם מחברת מודפסת?
@ברקת W תבדקי כאן: https://matefet.com/
יש לה דברים מאד מוצלחים ויתכן ואם אין לה, היא תוכל להכין לך...
תודה לך, אסתכל...

• הוסף לסימניות
תכל'ס אם לא תמצאי משהו ואת מוכנה להשקיע, תוכלי תמיד לפנות לגרפיקאיות:)
בעיקר מעניין אותי המוצר, גרפיקאית מתעסקת רק בעיצוב.
אני צריכה ספר נח קומפקטי ואיכותי.

• הוסף לסימניות
בעיקר מעניין אותי המוצר, גרפיקאית מתעסקת רק בעיצוב.
אני צריכה ספר נח קומפקטי ואיכותי.
אם עיצוב אכן לא מעניין אותך מבחינת השקעה את צודקת.
אבל בכ"ז אני אכתוב, שיש לגרפיקאית קשר עם בית דפוס ועל הכל ניתן להתייעץ-בכ"א נראה שאת מחפשת משו מוכן...
בהצלחה ומזל"ט:)

• הוסף לסימניות
בעבר רכשתי ספר כזה , שנראה כמו ספר מתכונים אמיתי בכריכה קשה, ופשוט היה מוכן למילוי המתכונים. אפילו מחולק לפי נושאים.
וספר אחר שהיה כרוך בספירלה ומצאנו בחנות לכלי בית.
אולי עוד קיים היום,
מעניין לשאול בחנויות כלי בית, בחנויות ספרים או בחנויות למכשירי כתיבה, יומנים ושאר מוצרי נייר.
במחשבה נוספת- ל'מלכות וקסברגר' מתאים מאוד להנפיק דבר כזה
עדכני אם מצאת :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה