דרוש מידע ספר על החשמל לילדים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אני מחפשת ספר שיצא לפני כ15 שנה על פלאי החשמל לילדים.
חצי קומיקס כזה, מתאר ממש את כל הניסויים שנעשו במהלך השנים עד להמצאת הנורה

מישהו מכיר?
יודע איך קורים לספר? (אני זוכרת איך הוא נראה , אבל לא את השם שלו)
ואיפה אפשר להשיג אותו או משהו דומה?

תודה!!

• הוסף לסימניות
הקומיקס עם שתי הבובות הקטנות שהאבא הביא לילדים והן מספרות להם?

• הוסף לסימניות
יש לך מושג אם עדיין ניתן להשיג את זה

(רוצה למכור לי?;))
וואלה שאלה קשה!!
הספר הזה יצא בהוצאת בית אל אם אני לא טועה וקיבלתי אותו לילדים שלי באזהרה חמורה שאני לא מעבירה אותו לאף אחד כי כבר אין להשיג בשום מקום.
אולי תנסי ליצור קשר עם ההוצאה?
הספרים של ג'קי ירחי יוצאים מהדורה אחת וזהו. לכן הם אוזלים מהחנויות

• הוסף לסימניות
אנסה.
למרות שאין כנראה הרבה סיכוי.

יש אולי ספר נוסף בסגנון הזה שמתאים לילדים??
הבן שלי התחיל להתעניין ביסודיות בנושא הזה,
ואני מוצאת את עצמי מגמגמת לו חלקי תשובות מתוך מה שקראתי בסםר בתור ילדה...

• הוסף לסימניות
אנסה.
למרות שאין כנראה הרבה סיכוי.

יש אולי ספר נוסף בסגנון הזה שמתאים לילדים??
הבן שלי התחיל להתעניין ביסודיות בנושא הזה,
ואני מוצאת את עצמי מגמגמת לו חלקי תשובות מתוך מה שקראתי בסםר בתור ילדה...
יש

• הוסף לסימניות
המסע בעקבות החשמל, זה בדיוק אותו ספר, רק בהוצאה חרדית.

• הוסף לסימניות
המסע בעקבות החשמל, זה בדיוק אותו ספר, רק בהוצאה חרדית.
אני מזהה את הכריכה, איזו נוסטלגיה....
הלוואי שעוד יש להם עותק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה