ספר על הנושא משמעת וסמכות וניהול כיתה

• הוסף לסימניות
בתור מלמד חדש בתחום אני מחפש איזה ספר טוב שנותן עצות וטיפים על הנושאים של משמעת וסמכות וניהול כיתה
אשמח לשמוע פרטים
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משמעת מתוך אהבה-בין מורים לתלמידיהם (הרב נח אורלוויק)

מה זה הספר?
מי המחבר?

• הוסף לסימניות
המליץ על ספריו של החלוץ בתחום החינוך והסמכות בעידן המודרני פרופ' חיים עומר שחיבר ספרים רבים על הנושא ותורגמו בלמעלה מ13 שפות שונות עד כה

• הוסף לסימניות
ספר של הרב יחיאל פליסקין שתולים בבית השם
קניתי אצל המחבר ברמת שלמה
ספר מושלם ממש לכל הורה ובמיוחד לכל מלמד
קניתי כבר כמה פעמים למלמדים חדשים וותיקים וכולם אמרו שהספר הפך להיות מורה הדרך שלהם

• הוסף לסימניות
הספר הכי פרקטי הוא להיות סמכותי של הרב גינזבורג מחיפה
הוא לא כזה פרקטי
הוא מאריך הרבה למה צריך משמעת, ואחרי שיש משמעת איך משמרים אותה, אבל איך מבססים משמעת למי שאין - את זה הוא ממעט להסביר
ויש לי את הספר וקראתי אותו כמה פעמים

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ על מפגש עם ר' אברהם סגל מחנך ומלמד את הנושא במיוחד
0527117566
לי אישית הוא פשוט בנה את הסמכות והמשמעת, וידוע לי על רבים כאלה, גם במקרים קיצונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה