מידע שימושי ספר על סבא שלנו

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מישהי שתראיין ותתחקר את סבא שלנו, ותתעד בספר את סיפור חייו/חייהם, עמו"ש.
(צריכה רק את התוכן ערוך, בלי עימוד או עריכה.)
מישהי בעלת בטחון, יסודית ומקצועית, וכמובן נעימה וסבלנית..
דוברת עברית ואנגלית- חובה!.
מכירים מישהי כזו.?
מה עלות של דבר כזה?

כמה עולה דבר כזה?

• הוסף לסימניות
היה בקארט (עיתון נשים של המודיע) טור שתמיד שמו בו פרסומת למשהו כזה
זה היה טור של שאלות לדיון ותגובות של הקהל
נראה לי שכתבו שם שזה מה שהם עושים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש ל"יד שרה" פרוייקט כזה, שהם שולחים מראיינים וכותבים מקצועיים לבתי קשישים לכתוב את סיפור חייהם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הסופרת יהודית גולן עשתה את זה.
(בקשר לאנגלית- אין לי מושג)
לא ידוע לי מחירים

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהו מקצועי מאוד שאנשים ממש מרוצים מהעבודה שלו
זה האתר שלו tiud.net
הטלפון שלו 0527688806
לגבי המחיר, אני לא יודעת מה המחירים שלו, בגדול זה דבר לא זול אבל שווה מאוד.

• הוסף לסימניות
מה שפרסמו בקראט זה יותר סיפורי ילדים על הסבא
פחות ספר תיעוד
מכון מילים עושה את זה
אני חושבת שיש להם גם ספרי ילדים וגם יותר תיעודי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה