ספר קומיקס באנגלית

• הוסף לסימניות
נראה לכם יש איפה להשיג?
בבני ברק

• הוסף לסימניות
הספר שלי 'אותי הוציא משם' יצא באנגלית, אם מענין אותך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1459624:
הספר שלי 'אותי הוציא משם' יצא באנגלית, אם מענין אותך.
זה בלי ספק ספר מיוחד
אבל הוא מתאים דוקא לפסח, לא?

• הוסף לסימניות
ברור שיש
בפלדהיים רבי עקיבא יש הרבה סוגים

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה ללכת לחפש, השאלה איך אני אדע כמה הם מעניינים ולאיזה גיל מתאימים
אלא אם כן זה ספר שיש אותו גם בעברית
אני צריכה משהו שיתאים לגילאי 6-12

• הוסף לסימניות
בחנות הקטנה יותר של פלדהיים ברי עקיבא 113 (היא עדיין קיימת???)
יש מוכר אמריקאי שתמיד ייעץ לי

• הוסף לסימניות
יש אורות בצפון באנגלית.

• הוסף לסימניות
רעיון להשיג קומיקס באנגלית - בחינם.
באתר chinuch.org יש מאות גליונות ישנים של החוברת החודשי בשפת האנגלית 'עולמנו'.
בכל גליון היה בדף האחורי קומיקס/סיפור קצר (לפעמים בהמשכים).
נדמה לי שכבר יצאו 2 כרכים שהם תרגמו לעברית - אבל באתר שם ניתן להשיג הרבה סיפורי קומיקס באנגלית.

• הוסף לסימניות
יש שיקופיצקי באנגלית...חמוד לגמרי
ראיתי בגיטלר אני חושבת אבל לא לאחרונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה