כללי ספר שעובר הגהות רבות, האם אתם מחייבים את הלקוח על עמודים שבסוף הלקוח החליט להורידם?

• הוסף לסימניות
ספר מעומד, שבעקבות הגהות ואישורים חיצוניים עובר שינויים רבים.
יש עמודים שהושקע בהם עמל רב ויש פחות, אך כדי לקבל אישור לספר חלק מהעמודים הוסרו לבסוף בגירסה האחרונה להדפסה.
האם אתם מורידים ללקוח עמודים כאלו מהחשבון אם חישבתי לפי עמוד?
ז"א, האם הוא משלם רק לפי מה שהודפס או גם על עמודים שעבדו עליהם ולא הודפסו?

• הוסף לסימניות
בטוח שמשלמים על מה שעבדו . ואם מחר הוא יאמר שהוא לא מדפיס הוא לא ישלם כלום ? ודאי שלא

• הוסף לסימניות
אם את המדפיס- מה השאלה משלמים לך רק על מה שהדפסת.
אם את המעצבת- משלמים לך על העבודה- על מה שעיצבת, מה שלא הודפס לא אמור להיות קשור לעצם העובדה שיגעת טרחת ועמלת- לא?

• הוסף לסימניות
נכון, צודקים.
זה לקוח קבוע, נוח ומשלם, אם אבקש אני חושבת שהוא ישלם, לא זו הבעיה.
השאלה אם לבקש זאת, הוא הוריד את זה לא מרצונו אלא כדי לקבל אישור על הספר ואלו היו דרישות המאשרים. לכן לא הרגשתי מספיק נוח לבקש על זה.

• הוסף לסימניות
תמיד טוב להתפשר קצת אפשר לקחת קצת פחות לזה ובפרט ללקוח קבוע

• הוסף לסימניות
אם מדובר בעמודים בודדים, אני הייתי מוריד רק כדי לשמור על הרגשה של הלקוח שלא ניצלו אותו (ולקבל גם את העבודות הבאות...)

• הוסף לסימניות
בעתונים (תחום עיסוקי העיקרי) אני מחייב על עמודים שלא השתמשו בהם.
כמובן שאם רלבנטי להשתמש בהם לשבוע שלאחר מכן - הם לא יתומחרו פעמיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה