עזרה ספר תאוריה להורדה

• הוסף לסימניות
מישהו כאן יכול להוריד לי את הספר המלא כאן ולהביא באישי שלא ייחסם,
כי לי זה חסום להורדה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים
מאיר מה ששלחת בג'מבו מייל ובדרייב זה אותו דבר נכון?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל זה גם נחסם לי בהורדה

z58745695 ;) gmail.com

• הוסף לסימניות
למישהו יש גם את ספר "מבחן" בPDF שיש בו מאגר שאלות?

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ספר תאוריה להורדה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח גם
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח גם תודה

• הוסף לסימניות
לא יודע מאיזה שנה זה - הוא די מעודכן,
הורדתי אותו לא מזמן ממתמחים,
הוא מצונזר.

שימו לב - בהודעה של כהן צדק מופיע הספר בחלוקה לשני חלקים גם בקובץ זיפ - ניסיתי להעלות כאן ונכשל אנסה לחלק אותו.

• הוסף לסימניות
פיצלתי ל4 חלקים - הספר מצונזר
אם רוצים אעלה גם לוח תמרורים.

קבצים מצורפים

• תאוריה מחולק 1.4.zip
    15.4 MB · צפיות: 174
  • תאוריה מחולק 2.4.zip
    10.4 MB · צפיות: 138
  • תאוריה מחולק 3.4.zip
    4.8 MB · צפיות: 147
  • תאוריה מחולק 4.4.zip
    21.5 MB · צפיות: 166

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה