כללי ספר תורה חדש בשלבי הבניה ן חוו"ד

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע הערות והארות
כל הזכיות שמורות

• הוסף לסימניות
התחלה טובה,
הידיות למעלה לא נכונות מבחינת פרספקטיבה - - -

• הוסף לסימניות
מהמם!
הערות:הקוים האליפסים הלבנים מה טיבם של אלו?
הידיות נראות פחוסות ולא עגולות, בכוונה?
צריך קצת הצללה בקלף המגולגל-בשני הצדדים. בלי ניתנת תחושה של
התרחבות.

• הוסף לסימניות
הקלף יפה מאוד (עיוות של תמונת קלף, נכון?)
העצי חיים צריכים עיבוד, מפריעה לי הקו הלבן שמופיע בהם, וחסר להם מעט ברק, שיראו אמיתיים יותר (אפשר לעשות עם 'הבלטה' ולשחק במיקום נקודת האור)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

הקלף מאוד מיוחד

כנ"ל משהו חסר בעצי חיים

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
מצטרף להערות

• הוסף לסימניות
הקלף ממש יפה.
בעץ חיים חסר הבלטה ותלת מימדיות

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
ואל תשכח להזמין אותנו להכנת ס"ת...

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!! משהו מפריע לי בידיות הן לא מספיק עוצמתיות או בגלל שאני לא מבינה

• הוסף לסימניות
מדהים!

מדהים!
הצלחות בידיות (או איך שתקרא לזה, מקוה שהבנת..) מדי גבוהות וצרות, הם צריכים להיות יותר רחבים ופחות גבוהים,

• הוסף לסימניות
ישר כח לכל המגיבים, כבר תיקנתי הידים (עצי חיים) כמה שאני יכול לעשות,
תלת מימד (ori770) אני לא יודע, אבל חוץ מזה עשית גם פרספקטיבה (Bla_Bla_Bl)
שוב תודה לכולכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה