סצנה מתוך איסתרק (עטים, עטים)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אזהרה: אם אתם מעריצי ממלכה במבחן ובעלי לב חלש, בהמלצת הרופאים אנא הימנעו מכניסה לאשכול הזה.

בסדר, גם אני שחטתי את עצמי במימד מסויים.
איך?? איך העזתי??
האמת שלא יודעת, פשוט התחשק לי לתרגם את זה לרצועת פריימים (כמו קומיקס גלילה)
תתייחסו לזה כסתם ציור, בסדר?
למרות שהיה נחמד להביא לפועל את התיאורים על הבגדים הקאווריים שהוא לבש (באותו זמן) ועל התסרוקת שקלעו בשיערו.
אבל אין לזה שום קשר ואפילו מזערי לאף חלק בדמות של איסתרק או בהתרחשות שם.
עמכם- ועם איסתרק אגדת האגדות- הסליחה.
IMG_20190211_014006.jpg
אגב, זיהיתם איזו סצנה זאת?

• הוסף לסימניות
אלוף ממש, החלוקה לפריימים והציור בכל אחד מהם!
לא הייתי אומרת שככה אני מדמיינת אותו
אבל ברור שהסצנה היא שאיסתרק יוצא מהאוהל ורואה את הלה והוא חושב שזו טור..

• הוסף לסימניות
חסום לי בנטפרי... אוף.
את רוצה אולי להעלות PDF באיכות נמוכה?

• הוסף לסימניות
יש לי דמעות בזוויות העיניים
אני חולה על איסתרק וחולה על הציורים שלך
זה מדי מרוכז ביחד-------------

מושלםםםםם
תסריט מטורף

• הוסף לסימניות
חסר איזה שהוא כיסוי ראש...
צריך להמציא משהו מתאים
כיסוי ראש הוא מנהג של הדורות האחרונים. בספרים עצמם לא מוזכר כיסוי אפילו שהלבוש מוזכר מכף רגל ועד ראש. לפי בדיקה שערכתי, לא נהגו אז הגברים לכסות את ראשם שלא בשעת תפילה.
ראו כאן:
https://www.hamichlol.org.il/כיפה_(יהדות)#.D7.9E.D7.A7.D7.95.D7.A8_.D7.94.D7.9E.D7.A0.D7.94.D7.92

• הוסף לסימניות
וואו וואו!!
הביצוע מטורף!
ואני צריכה כבר ללמוד שאני לא צריכה להיות מופתעת ממך...30 דק'...פפפטט קטן עלינו! :p

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד באינק תוך 30 דק'..ראוי לשבח!
עם עפרון לפני או בלי?

• הוסף לסימניות
חסום בנטפרי. (גם האיור של העטים החדשים חסום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה